Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Χρηστικά site και εφαρμογές Νο14



Χριστός ανέστη σε όλους! Συνεχίζουμε την σειρά των άρθρων μας με ενδιαφέροντα site και εφαρμογές.


Can I Stream It : Οι φανατικοί των ταινιών που θέλουν να τις βλέπουν on line σε streaming και όχι παράνομα κατεβάζοντας τες (πάντως επειδή έχουμε δημοκρατία ο καθένας κάνει ότι θέλει…) σίγουρα θα έχουν λογαριασμό στο Net fix ή το Hulu. Για τους φανατικούς λοιπόν μπορούν με την συγκεκριμένη υπηρεσία αφού κάνουν έναν λογαριασμό με κάποιο email ή με το facebook να αναζητήσουν την ταινία που θέλουν εάν είναι διαθέσιμη για streaming σε site όπως το  Hulu, Netflix, Amazon Prime, iTunes, και Amazon onDemand. Ακόμα σας βρίσκει εάν είναι διαθέσιμη για ενοικίαση ή για πώληση. Σε περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμη μπορείτε να την προσθέσετε στην watchlist  σας και να ενημερωθείτε όταν γίνει διαθέσιμη.



Blether: :¨Έχουμε ξανααναφερθεί στην δυνατότητα να μιλάτε με τους φίλους σας στο Twitter κάτι το οποίο έχει αφήσει πίσω την ανταπόκριση του σε σχέση με το Facebook και το chat που έχει ενσωματωμένο. Το blether είναι μία ακόμα εφαρμογή που σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε chat στο Twitter σας. Από την αρχική σελίδα επιλέγετε εάν θέλετε την απλή έκδοση ή την προνομιούχα η οποία είναι ακόμα σε φάση beta και λογικά θα πληρώνετε. Αφού δώσετε εξουσιοδότηση στο πρόγραμμα να χρησιμοποιεί το λογαριασμό σας στο Twitter ξεκινάτε να το χρησιμοποιείται. ¨Έχει το δικό του Interface. Μπορείτε να δημιουργήσετε chat groups επιλέγοντας το θέμα και προσθέτοντας τα άτομα που μπορούν να συμμετέχουν στην συζήτηση και παραπάνω από ένα.

 ShowMeTrend: Ακόμα ένα site για τους φανατικούς του Twitter.Θέλετε να ξέρετε ποιο είναι το πιο καυτό θέμα στο Twitter σήμερα ή μία μέρα πριν ώστε να μην είστε εκτός θέματος? Τότε αυτό είναι το site σας. Είναι πολύ απλό στην χρήση και δεν χρειάζεται εγγραφή. Απλά επιλέγετε το μέρος (δυστυχώς ακόμα δεν υπάρχει επιλογή Ελλάδα αλλά μπορείτε να δείτε τι γίνεται παγκόσμια) και την ημερομηνία. Μην επιλέξτε μέλλουσες ημερομηνίες δεν θα πάρετε αποτελέσματα! Θα σας εμφανίσει μία δεκάδα μαζί με σύνδεσμο του Google news για το θέμα ώστε να ενημερωθείτε ακόμα περισσότερο.



Joukuu: Έχουμε δει εφαρμογές οι οποίες ενοποιούν τα προφίλ σας σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα ,τι γίνεται όμως με τα αρχεία που διαμοιράζεστε σε διάφορα file hosting  site? To jokuu κάνει αυτό ακριβώς το πράγμα. Η υπηρεσία είναι δωρεάν και απαιτεί να κάνετε εγγραφή με ένα Mail  σας. Τα site Που υποστηρίζονται είναι Google Docs, Dropbox, box.net, Sugarsync, Huddle και Skydrive. Επιτρέπεται να συνδέσετε μόνο ένα λογαριασμό για κάθε site  με την υπηρεσία σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να πληρώσετε. Μπορείτε να κατεβάσετε και την εφαρμογή για την επιφάνεια εργασίας σας ώστε να κάνετε διαμόρφωση και από εκεί.


When I Work : Πρόκειται για μία εφαρμογή που θα βοηθήσει όσους δουλεύουν σε καφετέριες και γενικά σε επαγγέλματα με διαφορετικές βάρδιες. Η εφαρμογή προσφέρετε και σε Android  και σε iOS συσκευές. Ο εργοδότης δεν έχει παρά να δημιουργήσει λογαριασμό να προσθέσει τα ονόματα των υπαλλήλων μαζί με τα mail τους και τα κινητά τους. Στην συνέχεια θέτει μία θέση σε κάθε υπάλληλο και ορίζει το πρόγραμμα του online. Οι υπάλληλοι μπορούν να δουν το πρόγραμμα τους είτε Online είτε  μέσω εφαρμογής στο κινητό τους ή με ειδοποιήσεις μέσω facebook Και twitter αλλά και με sms. Η υπηρεσία είναι δωρεάν για μέχρι 5 υπαλλήλους. Από εκεί και πάνω αρχίζει χρέωση ανάλογα με τα άτομα που απασχολείτε.











Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No10

Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No11

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No12

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No13

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain