Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Πως να κάνετε downgrade σε ένα iPhone ή σε ένα iPad στα windows




Πολλοί  από εσάς που έχετε το iPhone 4S ή το iPad 3rd generation που έχετε κάνει update στο iOS στην έκδοση 5.1.1. έχετε διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει untethered jailbreak ακόμα. Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε πώς να κάνετε downgrade στην προηγούμενη έκδοση μέσα σε περιβάλλον Windows χρησιμοποιώντας το RedSn0w 0.9.11b1.

Τα iPad 2, iPhone 4S και το Νέο iPad  είναι συσκευές που διαθέτουν Α5 επεξεργαστή και μπορούν να κάνουν downgrade ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία

Σημείωση: Να θυμηθείτε να κάνετε backup ότι χρειάζεστε π.χ. SHSH blobs.

Βήμα 1: Κατεβάστε το RedSn0w 0.9.11b1 από εδώ

Βήμα 2: Άμα δεν έχετε το απαραίτητο firmware στον υπολογιστή σας, κατεβάστε το iOS 5.0.1 (9A405) και το iOS 5.1.1 for you device as well.

Βήμα 3: Τρέξτε το RedSn0w σαν διαχειριστής και κάντε κλικ Extras > Even more > Restore. Στο τμήμα IPSW κάντε κλικ στο IPSW κουμπί και επιλέξτε το iOS 5.0.1 (9A405) firmware. Μόλις επαληθευτεί, επιλέξτε το iOS 5.1.1 firmware.

Βήμα 4: Αφού επιβεβαιωθεί το firmware, κάντε κλικ το κουμπί Remote στο τμήμα Blobs. Αυτό θα τραβήξει τα blobs σας κατευθείαν από το Cydia εφόσον η συσκευή σας ήταν Jailbroken και σώσατε τα blobs saw στο Cydia κατά το παρελθόν. Εάν δεν τα έχετε σώσειε, και επιλέξτε τα σωσμένα τοπικά blobs με την χρήση εργαλείων όπως το TinyUmbrella. Εάν δεν έχετε σώσει τα blobs δεν μπορείτε να κάνετε downgrade.

Βήμα 5: Τώρα δεν έχετε τίποτα άλλο από το να περιμένετε να ολοκληρωθεί το restore της συσκευής. Η διαδικασία θα ξεκινήσει με την εγκατάσταση του hacked 5.1.1 firmware, ακολουθούμενη από το downgraded iOS 5.0.1 firmware. Όλη η διαδικασία θα διαρκέσει 10 λεπτά.

Όταν τελειώσουν όλα τα βήματα, θα διαπιστώσετε μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής ότι το version της συσκευής είναι το iOS 5.0.1. 

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain