Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Πως να κάνετε ringtones για iPhone, Android, Blackberry, Symbian


Ο κάθε ένας από εμάς, δίνει αρκετή σημασία στον ήχο που κάνει το κινητό του όταν δέχεται μία κλήση. Επίσης, τα ringtones είναι και ένας τρόπος επίδειξης του στυλ αλλά και του κινητού σας. Εάν λοιπόν ψάχνετε ένα λογισμικό το οποίο θα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κάποια ringtones της αρεσκείας σας, τότε το RIngtone Maker ϊσως μπορεί να σας βοηθήσει αρκετά. Η εφαρμογή αυτή έχει ένα κομψό user interface και παράγει τους ήχους που θέλετε σε 5 πολύ απλά βήματα, οι οποίοι είναι συμβατοί με iOS (iPhone, iPad & iPod touch), Android, Blackberry, Symbian και άλλες πλατφόρμες για smartphones. 
Η εφαρμογή ξεκινάει και δημιουργείτε αμέσως έναν ήχο κλήσης. Απλά τραβήξτε το μουσικό κομμάτι πάνω από το παράθυρο της εφαρμογής και πατήστε Next. 
Στο δεύτερο βήμα, καθορίστε ποιο τμήμα του κομματιού θέλετε να κόψετε για να χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να επιλέξετε 30 δευτερόλεπτα από το μουσικό αρχείο. Επίσης πατώντας Play ακούτε τι ακριβώς έχετε επιλέξει. Αν είστε έτοιμοι, πατήστε Next. 
Θα σας ζητήσει να καθορίσετε τον τύπο του κινητού σας τηλεφώνου, έτσι ώστε να δημιουργήσει το αντίστοιχο συμβατό αρχείο. 
Στο τελευταίο βήμα επιλέγετε την τοποθεσία για το ringtone σας. Μπορείτε να επιλέξετε την επιφάνεια εργασίας ή οτιδήποτε θέλετε. Στη συνέχεια πατάτε Create your Ringtone για να ξεκινήσει η διαδικασία παραγωγής του. 
Μέσα σε λίγα δευτερόλεπττα το ringtone σας θα είναι έτοιμο! 

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν και δουλεύει με Windows XP, Windows Vista, Windows 7 και Windows 8 (32 και 64bit). 
Μπορείτε να κατεβάσετε το Ringtone Maker από εδώ

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain