Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Χρηστικά και άλλα δωρεάν site Νο 18



Συνεχίζουμε και σήμερα την περιήγηση μας στο πλούσιο κόσμο του ιντερνετ με πολλά και ενδιαφέροντα site για όλα τα γούστα.


RetroGifts: Η επιλογή ενός δώρου είναι δύσκολη πολλές φορές και απαιτεί χρόνο για να βρείτε κα΄τι πραγματικά καλό.Ένας σκοπός του δώρου θα μπορούσε να είναι να επαναφέρει μνήμες στο κάτοχο του. Με το retrogifts μπορείτε να τα καταφέρετε.Δεν έχετε παρά να πληκτρολογήστε την χρονολογία γέννησης του φίλου σας που έχει τα γενέθλια και μια λίστα με αντικείμενα εκείνης της περιόδου θα εμφανιστούν χωρισμένα σε κατηγορίες.Ακόμα σας δίνονται link από το Amazon και το eBay ώστε να τα αγοράσετε.



Η δημιουργία κώδικα για αρχεία excel και pdf είναι δύσκολη και χρονοβόρα και αυτό το γνωρίζουν όλοι οι προγραμματιστές.Με το DocRaptor μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα κώδκα σε μορφή xls και pdf απλά κάνοντας εγγραφή στην υπηρεσία καιεπικολλόντας κώδικα HTML τον οποίο μετά μετατρέπει σε ότι θέλετε.Υπάρχει η επιλογή για 5 δωρεάν αρχεία το μήνα και μετά από εκεί και πέρα επιλέγετε πακέτο ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Full Page Test: Οι δημιουργοί site και blog θέλουν να έχουν μικρό χρόνο φόρτωσης της σελίδας τους ώστε να μην βαριούνται οι αναγνώστες.Αντί να περιμένετε με το χρονόμετρο ή να ρωτάτε άλλους υπάρχουν διαγνωστικά τεστ για να μετρήσετε το χρόνο φόρτωσης της σελίδας σας όπως το full page test.Μία δωρεάν υπηρεσία που δεν χρειάζεται εγγραφή.Απλά γράφεται το url του site σας και επιλέγετε από ποιον server θα γίνουν τα διαγνωστικά τεστ καθώς και εάν θέλετε να δημοσιευτούν τα αποτελέσματα.Στο τέλος γίνεται μια γενική βαθμολόγηση του site σας πόσο με΄γεθος είναι,πόσο χρόνο θέλει για να φορτώσει αλλά και πόσο χρόνο θέλουν για να φορτώσουν τα επιμέρους στοιχεία που περιέχονται στην σελίδα σας.



Όταν θέλετε να γράψετε ένα κείμενο με πολλές παραπομπές σε διευθύνσεις σε ένα sms ή σε ένα forum που έχετε περιορισμένο αριθμό γραμμάτων τότε υπάρχει λύση για να συντομεύσετε το μήκος των διευθύνσεων που θέλετε και να το μετατρέψετε σε μία απλή διεύθυνση. για  αρχή δημιουργήσατε ένα λογαριασμό και ονομάστε τον.Στην συνέχεια περάστε τα site από τα οποία θέλετε να αντιγράφετε url. Επιλεκτικά μπορείτε να βάλετε ένα κωδικό για να μην μπορούν όλοι να δουν το url σας. Όταν κάποιος ανοίξει το συντομευμένο σας url, το οποίο αποτελείτε από το πρώτο site και το όνομα σας, θα ανοίξει το πρώτο site και στο κάτω δεξιά άκρο θα εμφανιστούν αριθμοί τους οποίους όταν πατάτε μεταφέρεστε σε άλλη σελίδα. Σημείωση: Ακόμα και αν δεν βάλετε κωδικό θα σας ζητήσει το πρόγραμμα κωδικό.βάλτε 0000!




Θέλετε να οργανώσετε ένα πάρτυ με συγκεκριμένη μουσική και δεν ξέρετε τι ποτά να πάρετε ή ακούτε μουσική σπίτι και θέλετε να πιείτε κάτι που να ταιριάζει. Και ναι υπάρχει και για αυτό εφαρμογή στο Ιντερνέτ.Απλά γράφετε το όνομα της μουσικής που ακούτε και αμέσως θα σας προτείνει τι να πιείτε με λεπτομέρειες. Καλή ακρόαση λοιπόν παρέα με το ποτό σας! 


 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No1









Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No10

Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No11

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No12

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No13

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No14

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No15

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No16

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No17

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain