Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Χρηστικά και άλλα δωρεάν site και web apps Νο 20



Τα σημερινά site έχουν σαν κύριο στόχο να προωθήσετε την δουλειά σας αλλά και τα χομπι σας με την βοήθεια μερικών πολύ καλών υπηρεσιών αλλά και εφαρμογές για την οργάνωση των καθηκόντων σας σε Android κινητά.


BoxRockit:  Οι δημιουργοί ψηφιακού περιεχομένου είναι πολύ δύσκολο να πουλήσουν τα προϊόντα τους εάν δεν έχουν μία δικιά τους σελίδα να τα προωθήσουν. Με το boxrockit  μπορείτε να πετύχετε την προώθηση των προϊόντων σας οι μουσικοί αλλά και όσοι έχουν περιεχόμενο που μπορεί κάποιος να κατεβάσει. Κάνετε εγγραφή στην υπηρεσία, ανεβάζετε το ψηφιακό σας περιεχόμενο, γράφετε κάποιες λεπτομέρειες για την δουλειά σας ,την τιμή σε δολάρια και ένα μήνυμα το οποίο θα γίνει tweet για να προωθήσετε την δουλειά σας. Όταν διαβάσουν το tweet σας υπάρχει και ένα link το οποίο πατώντας το μεταβαίνουν στην σελίδα πώλησης όπου μπορούν να πληρώσουν με PayPal ή 2checkout. Επίσης παρέχονται στατιστικά με τις πωλήσεις των προϊόντων σας. Η υπηρεσία είναι δωρεάν για τα 3 πρώτα προϊόντα σας και μετά υπάρχει χρέωση 15 δολάρια για κάθε καινούργιο.



BuildChatter: Το Facebook είναι ότι καλύτερο για να αλληλεπιδράσετε με  κόσμο και να δείξετε την δουλειά σας ή το site και το blog σας. Με το buildchatter μπορείτε να δημιουργήσετε application για fanpage, Video showcase, Gifting, Voting Contests, Boutique, Sweepstakes, Coupons, Showrooms, Quizzes, και άλλα. Για κάθε επιλογή υπάρχουν συγκεκριμένα περιεχόμενα που πρέπει να συμπληρώσετε. Μπορείτε να αλλάξετε το σχεδιασμό, το περιεχόμενο, πως μπορούν να διαμοιραστούν πληροφορίες μεταξύ των χρηστών αλλά και τους τρόπους πληρωμής. Δυστυχώς ισχύει για 10 μέρες δοκιμαστικά μόνο αλλά αξίζει να το δοκιμάσετε.



Crosswalk: Έχετε απορία για το  τι εφαρμογές χρησιμοποιούν οι φίλοι σας στο iphone τους? Σας είχαν πει για κάποια εφαρμογή και δεν την θυμάστε? Με το Crosswalk μπορείτε να λύσετε τις απορίες  Απαιτείτε να εγγραφείτε με το λογαριασμό σας στο Facebook και να το χρησιμοποιεί ένας φίλος σας τουλάχιστον. Μπορείτε να ακολουθείτε τους φίλους σας και να βλέπετε τι εφαρμογές χρησιμοποιούν ,ποιες βαθμολογούν και στην συνέχεια να δημιουργηθεί μία λίστα με προτάσεις για εσάς. Μπορείτε να δείτε ακόμα τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές αλλά και να δημοσιεύσετε μια δικιά σας.



VidCaster: εάν ανεβάζετε πολλά video στο you tube μπορεί να μην το βρίσκουν πολύ πρακτικό οι θαυμαστές σας και οι φίλοι σας να μπαίνουν να παρακολουθούν. Θα ήταν πιο πρακτικό να έχετε μία δική σας σελίδα όπου θα ανεβάζετε τα video σας. Αυτό κάνει το vidcaster.Μία υπηρεσία που στην αρχή δημιουργήθηκε για να σας δίνει ένα μοναδικό domain και να το μοιράζεστε με τους φίλους σας. Κάτι που παρέμεινε στην επί πληρωμή υπηρεσία. Απλά κάνετε την εγγραφή και  συνδέετε το λογαριασμό σας στο you tube Και στο Google και σας δίνετε ένα url το οποίο μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας. Ακόμα μπορείτε να αλλάξετε το template της σελίδας σας ,να δείτε στατιστικά για τα video σας και να διαβάσετε τα σχόλια των επισκεπτών σας. 



AnyDO:  Πρόκειται για μία εφαρμογή για Android κινητά τα οποία χρησιμοποιούν την έκδοση 2.2 και πάνω. Αυτό που κάνει είναι πολύ πρακτικό και για αυτό το λόγο είναι ανάμεσα στις 10 καλύτερες για το 2011.Το μέγεθος της είναι 3,4 Mb. Ανάμεσα στα διάφορα χαρακτηριστικά που έχει το σημαντικότερο είναι η μετατροπή λόγου σε κείμενο. Μπορεί να θυμηθείτε κάτι που έχετε να κάνετε και απλά να μιλήσετε στο κινητό σας με την εφαρμογή. Αυτή θα το μετατρέψει σε κείμενο και έτσι στην συνέχεια θα μπορείτε να το οργανώσετε σε λίστες και κατηγορίες αλλά και να βάλετε υπενθυμίσεις. Για να σβήσετε κάτι που έχετε κάνει απλά κουνάτε το κινητό σας!

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain