Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Χρηστικά και άλλα δωρεάν site και web apps Nο 19



Bρήκαμε και σας παρουσιάζουμε και σήμερα πολλά και ενδιαφέροντα site και web apps!


VyuMe:  ανάμεσα στις υπηρεσίες που μικραίνουν τα url υπάρχουν και μερικά που ξεχωρίζουν. Το VyuMe είναι  μία από αυτές . ένα από τα πράγματα που ξεχωρίζουν είναι ότι σε κάθε url που «κόβεται» μπορείτε να γράψετε ένα σχόλιο έως 500 χαρακτήρες. Επίσης πριν πατήσει κάποιος για να ανοίξει το url μπορεί να δει ένα preview από το url. Ακόμα μπορεί κάποιος να αφήσει σχόλιο κάτω από το url σας για το οποίο ενημερώνεστε με email. Τα΄λεος μπορείτε να δείτε στατιστικά με τα πιο δημοφιλή url και τους πιο δημοφιλής χρήστες. Απλά χρειάζεται να κάνετε μια εγγραφή με ένα mail σας.


Tagg : Πρόκειται για μία εφαρμογή του iTunes η οποία κοστίζει 0.99$. Αυτό που κάνει είναι να σας ξεκουράζει από το να κάνετε tag φωτογραφίες φίλων και γνωστών σας στο facebook. Αφού ορίσετε όνομα με μία φωτογραφία το πρόγραμμα χρησιμοποιεί αναγνώριση προσώπου για να εντοπίσει και να κάνει tag το συγκεκριμένο άτομο. Λειτουργεί μόνο σε συσκευές iOS 5.0 και πάνω και σε συνδυασμό με το Siri μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και να μην πληκτρολογείτε καθόλου.


Think With Google: Έχουμε δει και άλλες φορές ότι η Google έχει μερικά πολύ ενδιαφέροντα site με γνώσεις και βάσεις δεδομένων τα οποία δυστυχώς δεν είναι πολύ προβεβλημένα. Αλλά για αυτό είμαστε εμείς εδώ! Το συγκεκριμένο site σας δίνει πληροφορίες και στοιχεία για της τάσης  των καταναλωτών ,για το μάρκετινγκ αλλά και πληροφορίες για βιομηχανίες. Υπάρχουν εργαλεία προγραμματισμού και στατιστικές ώστε να ενισχύσετε τις γνώσεις σας. Γενικά όλο το site είναι πολύ καλογραμμένο και εύκολο στην αναζήτηση. Αξίζει να του ρίξετε μία ματιά.


Src-Im: Πρόκειται για ένα bookmarklet  όπως είναι γνωστές τέτοιες εφαρμογές. Είναι κώδικας δηλαδή που ενεργοποιείτε πατώντας ένα σύνδεσμο τον οποίο έχετε κάνει σελιδοδείκτη(bookmark). Αυτό που κάνει είναι πού χρήσιμο για όσους αναζητούν εικόνες μέσω Ιντερνέτ. Είστε σε ένα site που έχει μία εικόνα που σας αρέσει και θέλετε να δείτε σε ποια άλλα site υπάρχει ή να την βρείτε σε διάφορες διαστάσεις. Δεν έχετε παρά να πατήσετε το bookmarklet στην σελίδα με την εικόνα που θέλετε και θα σας βρει αυτόματα όλα τα παραπάνω.


UploadingTo: Υπάρχουν πάρα πολλά site διαμοιρασμού αρχείων. μερικές φορές όμως όταν θέλετε να ανεβάζετε ένα αρχείο ενδέχεται να έχουν πρόβλημα οι server ή να ανεβαίνει με πολύ μικρές ταχύτητες. Μία λύση θα ήταν να ανεβάζετε το αρχείο ταυτόχρονα σε πολλά τέτοια site μαζί αλλά κάτι τέτοιο για να γίνει χειροκίνητα θέλει πολύ χρόνο. Αυτό διορθώνεται με την συγκεκριμένη υπηρεσία η οποία είναι δωρεάν αρκεί να κάνετε εγγραφή με κάποιο mail σας. Μπορείτε να ανεβάσετε μέχρι 10 αρχεία αλλά υπάρχει περιορισμός μέχρι 400 Mb για κάθε αρχείο εκτός και αν έχετε premium λογαριασμό σε κάποιο file hosting site οπότε περνάτε τα στοιχεία σας και έχετε απεριόριστο χώρο. Όταν τα ανεβάσετε στα site σας δίνεται ένας σύνδεσμος με το αρχείο που ανεβάσατε και σε περίπτωση που δεν μπορέσει να ανέβει σας στέλνετε ένα μήνυμα.
you.gr

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain