Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Χρηστικά και άλλα δωρεάν site Και web apps No 21



Για σήμερα έχουμε web apps και πρόσθετα για διαχείριση  εικόνων, βελτίωση των ιστοσελίδων σας και μία εφαρμογή για iOS.


WebCam Avatar: Τα αρχεία gif είναι ιδανικά για να δημιουργήσετε ένα avatar για τις συνομιλίες σας σε forum και σε διαδικτυακές επικοινωνίες. Για να τα δημιουργήσετε όμως χρειάζεστε την χρήση τουλάχιστον δύο προγραμμάτων. Τώρα μπορείτε να κάνετε αυτή την μετατροπή μιας φωτογραφίας σας σε ένα αρχείο μορφής gif με ένα μόνο εργαλείο. Μέσα από 8 βήματα μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας Άβαταρ. Απλά δίνεται πρόσβαση στο πρόγραμμα για την κάμερα σας, ονομάζεται το άβαταρ σας ,μπορείτε να επιλέξετε διαστάσεις αλλά και κάποιο εφέ. Όταν τελειώσετε μπορείτε να κατεβάσετε την εικόνα αμέσως ή να πάρετε ένα url με κώδικα σε μορφή HTML.

Image2Icon : Εάν έχετε βρει μία εικόνα και θέλετε να την χρησιμοποιήσετε σε κάποιο σχέδιο σας αλλά δεν είναι στο μέγεθος που θέλετε τότε πρέπει να κατεβάσετε την εικόνα και την επεξεργαστείτε με κάποιο πρόγραμμα. Χάρις το πρόσθετο όμως του Mozilla μπορείτε να το κάνετε απλά και γρήγορα. Απλά το εγκαθίσταται και όταν βρείτε μία εικόνα που σας αρέσει πατάτε δεξί κλικ. Θα εμφανιστεί η επιλογή Convert Image to Favicon από όπου θα επιλέξετε τις διαστάσεις που θέλετε. Μαζί με την εικόνα θα πάρετε και το Data URI.



Would I Survive A Nuke: Έχουμε πει ότι μπορούμε να βρούμε τα πάντα στο Ιντερνέτ. Έχουμε δει σε προηγούμενο άρθρο ότι μπορείτε να δείτε εάν θα επιβιώνατε από πλημμύρα. Αυτό το site σας δείχνει εάν θα επιβιώνατε από πυρηνική βόμβα! Απλά λέτε που βρίσκεστε την δύναμη της έκρηξης και στην συνέχεια θα σας εμφανιστεί εάν επιζήσετε ή όχι.



W3Clove: Για τους κατόχους site ή blog οι ανενεργοί σύνδεσμοι είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι και πρέπει να ελέγχονται. ¨Ένα δωρεάν εργαλείο που κάνει αυτή την δουλειά είναι και το w3Clove. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γράψετε το url του site σας και να πατήσετε validate. Αφού γίνει η αξιολόγηση θα δημιουργηθεί μία αναφορά με τα πιο  σημαντικά λάθη και παρατηρήσεις. Μπορείτε να κάνετε αξιολόγηση και ενός sitemap


PogoPlug: Σε περίπτωση κλοπής του iphone σας ένα από τα πιο σπαστικά πράγματα είναι οι φωτογραφίες και τα αρχεία που χάνεται (βγάζει την ψυχική οδύνη και το πόνο στην τσέπη). Ο συγχρονισμός χειροκίνητα είναι άβολος και χρονοβόρος. οπότε δημιουργήθηκε η υπηρεσία Pogo Plug αποκλειστικά για χρήστες iOS. Συγχρονίζει τα βίντεο και τις εικόνες σας απευθείας σε ένα λογαριασμό στο internet. Αφού κάνετε την εγγραφή κατεβάζετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας και ξεκινάει ο συγχρονισμός των αρχείων σας. Αρχικά έχετε 5 Gb χωρητικότητα δωρεάν και στην συνέχεια μπορείτε να αγοράσετε πρόσθετο χώρο. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας από οποιαδήποτε υπολογιστή έχει Internet.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain