Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Πως να βάλετε το iOS 6 στο iPhone,iPad,iPod Touch σας


Όπως γνωρίζεται η Apple ανακοίνωσε την Δευτέρα στο WWDC 2012 το iOS 6, που περιλαμβάνει πολλές αλλαγές στο λειτουργικό σύστημα των iOS συνσκευών. Αυτή την στιγμή η συσκευή είναι σε beta έκδοση που σημαίνει ότι είναι διαθέσιμη μόνο για τους developers. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε τα βήματα που πρέπει να κάνετε εσείς που δεν είστε developers προκειμένου να περάσετε το iOS στην συσκευή σας.

UDID Registration

Για να μπορέσετε να βάλετε το iOS 6 beta θα πρέπει αρχικά να αγοράσετε ένα slot απο κάποιον developer.
Πηγαίνετε στο ebay π.χ. και κάντε αναζήτηση "UDID registration" προσέξτε να μην υπερβαίνει το ποσό των 8$. Έπειτα δείτε τα ratings του πωλητή εαν είναι καλά.
Κατα την διάρκεια της πληρωμής θα πρέπει να προσθέσετε στα notes το UDID σας, το οποίο θα το βρείτε π.χ. εάν συνδέσετε το iPad σας με τον υπολογιστή στο iTunes όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.




Update iTunes

Στην συνέχεια θα πρέπει να κατεβάσετε το iTunes 10.6.3 προκειμένου να κάνετε αναβάθμιση του προγράμματος  μιας και μονο αυτή η έκδοση υποστηρίζει το iOS 6.


Μετα την εγκατάσταση να κάνετε back up και Sync στην συσκευή σας.

Download iOS 6

Κατεβάτε το αρχείο ανάλογα με την συσκευή σας.


Τα παρακάτω αρχεία είναι .IPSW για χρήση σε υπολογιστές windows.

iOS 6 for iPhone:


iOS 6.0 beta 1 (3GS): LINK
iOS 6.0 beta 1 (4 GSM): LINK
iOS 6.0 beta 1 (4 CDMA): LINK
iOS 6.0 beta 1 (4S): LINK


iOS 6 for iPad:


iOS 6.0 beta 1 (iPad 2 Wi-Fi): LINK
iOS 6.0 beta 1 (iPad 2 GSM): LINK
iOS 6.0 beta 1 (iPad 2 CDMA): LINK
iOS 6.0 beta 1 (iPad 2 New): LINK
iOS 6.0 beta 1 (iPad 3 Wi-Fi): LINK
iOS 6.0 beta 1 (iPad 3 GSM): LINK


iOS 6 for iPod Touch:


iOS 6.0 beta 1 (4G): LINK

Restore



Για να κάνετε restore της συσκευής σας στο iOS 6, κρατήστε πατημένο τοτο control και κάντε κλικ στο κουμπάκι Restore. Στο παράθυρο που θα έχει ανοίξει βρείτε στην διαδρομή των φακέλων το αρχείο που έχετε κατεβάσει και επιλέξτε το προκειμένου να το εγκαταστήσετε. 

Back Up Restore

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλέξτε Restore from backup που θα επανεφέρετε την συσκευή σας όλα τα δεδομένα απο το τελευταίο σας back up. Αυτό μπορείτε να το επιτύχετε είτε με το backup που κάνατε στον υπολογιστή ή με το backup στο iCloud εφόσον το χρησιμοποιείται. 

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain