Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Πως να παρακολουθήσετε τους Ολυμπιακούς αγώνες online?



Σήμερα ξεκινάει η "γιορτή του αθλητισμού" όπως έχουμε μάθει να την αποκαλούμαι χρόνια τώρα αν και έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα από την αρχική ιδέα δημιουργίας αυτών των αγώνων. Δεν παύει να είναι όμως ένα υπερθέαμα που παρακολουθούν εκατομμύρια άτομα στο πλανήτη φανατικά. Σε περίπτωση που βρίσκεστε ξαπλωμένη σε μια παραλία χωρίς τηλεόραση ή σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου        χωρίς τηλεόραση γιατί θέλετε να το παίξετε φυσιολάτρες ,αλλά με ασύρματη σύνδεση στο laptop  σας τότε θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές για να παρακολουθήσετε.


Ξεκινάμε με το δικό μας site της ΕΡΤ η οποία θα μεταδώσει σε live streaming ότι μεταδώσει και σε κανονική ροή προγράμματος με τα τρία websport κανάλια που έχει .Για να δείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων πατήστε εδώ. εάν βρίσκεστε στο εξωτερικό δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο site καθώς απαιτεί να έχετε ελληνικό IP.

Κάτι παρόμοιο με το IP ισχύει και σε πολλά παρόμοια site του εξωτερικού αν και υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις τις οποίες θα αναφέρουμε. Το επίσημο κανάλι των ολυμπιακών αγώνων στο http://www.olympic.org/ είναι ένα από αυτά.

Άλλα site που μπορείτε να δείτε αγώνες live streaming στην Ελλάδα είναι το  site  της Eurovision  αλλά και το Eurosport . Σε περίπτωση που είστε σε διαφορετική χώρα και θέλετε να παρακολουθήσετε τους αγώνες πατήστε εδώ για να δείτε τον επίσημο κατάλογο των site που θα έχουν μεταδόσεις μέσω ιντερνέτ.


Υπάρχουν βέβαια και άλλοι τρόποι να δείτε live streaming όπως έχουμε αναφέρει σε άλλο άρθρο μας.




AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain