Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Λάβετε ειδοποιήσεις για τη χρήση data στο iphone σας!


Τα σημεία όπου υπάρχουν διαθέσιμα wifi είναι όλο και περισσότερα, σε όλο τον κόσμο, ωστόσο αν θέλετε να είστε συνδεδεμένοι συνεχώς στο ίντερνετ, δεν μπορείτε να βασιστείτε μόνο σε αυτά αλλά χρειάζεστε και μία σύνδεση με πακέτο δεδομένων. Εκτός από την περίπτωση της απεριόροστης χρήσης δεδομένων, σε κάθε άλλη θα πρέπει να ελέγχετε τον όγκο που χρησιμοποιείτε για να μην ξεφύγετε από το πακέτο σας. Αν και οι περισσότεροι πάροχοι προσφέρουν δυνατότητα εύκολης ερώτησης υπολοίπου, αυτό δεν ισχύει για όλους. Το DataMan είναι μία εφαρμογή για το iphone, η οποία λειτουργεί ανεξαρτήτως παρόχου κινητής τηλεφωνίας και σας δείχνει στατιστικά στοιχεία για τη χρήση που έχετε κάνει. Επίσης, σας δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε εσείς κάποια όρια, και όταν αυτά ξεπεραστούν ια σας στείλει μία προειδοποίηση! 





Αν και δεν είναι υποχρεωτικό, θα ήταν καλύτερα να ξεκινούσατε θέτοντας τα όρια που επιθυμείτε. Μπορείτε να ορίσετε μέχρι 4 όρια, για τα οποία θα σας έρχονται ειδοποιήσεις όταν ξεπεραστούν. Η μέτρηση ξεκινάει από τη στιγμή που θα το εγκαταστήσετε. Επίσης, προσφέρει ξεχωριστά και μετρήσεις δεδομένων που χρησιμοποιήθηκαν ενώ ήσασταν συνδεδεμένοι σε wifi. 

Φυσικά μπορείτε να παρακολουθείτε το ιστορικό χρήσης δεδομένων ανά μήνα και κάθε φορά που θα υπερβείτε κάποιο καθορισμένο από εσάς όριο, η εφαρμογή θα σας στείλει μία ειδοποίηση. Πρόκειται για μία δωρεάν εφαρμογή, η οποία θα σας κρατάει συνεχώς ενήμερους για τη χρήση που κάνετε. 
Μπορείτε εύκολα να την κατεβάσετε και να τη δοκιμάσετε από εδώ

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain