Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Πως να ενεργοποιήσετε το πρόσθετο Click to Play στο Mozilla και στο Chrome




Σας έχει τύχει να ανοίξετε μία σελίδα που να περιέχει πολυμέσα και να ξεκινήσουν να αναπαράγονται όλα μαζί με το που ανοίξει η σελίδα? Οι δύο καλύτεροι browser κατά την γνώμη μου έχουν βρει λύση σε αυτό το πρόβλημα με ένα πρόσθετο το οποίο απαγορεύει να ενεργοποιηθεί οποιαδήποτε πολυμέσο εάν δεν το πατήσετε εσείς να εκκινήσει.



Την διαδικασία για την ενεργοποίηση πρόσθετου στο Firefox την έχουμε ξαναδεί. Ανοίγεται μία καρτέλα και πληκτρολογείται about:config. Θα εμφανιστεί πάλι αυτό το μήνυμα προειδοποίησης που σας προτρέπει να είστε προσεκτικοί. Πείτε ότι θα είστε και συνεχίζουμε.

Ψάξτε για το plugins.click_to_play.  Όταν το βρείτε πατήστε δεξί κλικ πάνω του και από την επιλογή Toggle επιλέξτε True.Κάντε επανεκκίνηση τον Firefox και είστε έτοιμοι.



Google Chrome

Για τον Chrome πατάμε τις 3 παράλληλες γραμμές πλέον (έφυγε το γαλλικό κλειδί) και επιλέγουμε Ρυθμίσεις. Κατεβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και επιλέξτε να ανοίξετε τις ρυθμίσεις για προχωρημένους.


Βρείτε το κουμπί Ρυθμίσεις για προχωρημένους και πατήστε το. θα σας ανοίξει ένα καινούργιο παράθυρο. Κάντε scroll και βρείτε τις Προσθήκες. Εκεί επιλέξτε Κάντε κλικ για αναπαραγωγή και πατήστε ΟΚ. Είστε έτοιμοι!



AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain