Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Τα καλύτερα εργαλεία για να βελτιώσετε και να ενισχύσετε τις δυνατότητες του πληκτρολογίου στα Windows Νο 1




Το πληκτρολόγιο των windows σας δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύσετε κείμενο ή και εικόνα και να την μεταφέρετε όπου εσείς θέλετε με ορισμένους περιορισμούς ο βασικότερος ότι μπορείτε να το κάνετε μόνο για μία εικόνα ή ένα κείμενο και κάθε φορά που αντιγράφεται κάτι άλλο το προηγούμενο χάνεται όπως επίσης και δεν ξέρετε και τι ακριβώς έχετε αντιγράψει εάν δεν το κάνετε επικόλληση. Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε μερικά χρήσιμα εργαλεία για να σας βοηθήσουν να γίνεται πιο παραγωγικοί. Εννοείται ότι πρόκειται για δωρεάν προγράμματα αλλά υπάρχει και η δυνατότητα να κάνετε δωρεά.

Clipboard Magic .Μπορεί να αποθηκεύσει πολλαπλές καταχωρήσεις, να βάλετε ετικέτες στις καταχωρήσεις σας αλλά και να αποθηκεύσετε προσωρινά ηλεκτρονικές διευθύνσεις που δεν θέλετε να κάνετε σελιδοδείκτες. Λειτουργεί με drag and drop όπου μπορείτ να μεταφέρετε τις καταχωρήσεις σας σε άλλο λογισμικό. Μπορείτε ακόμα και χειροκίνητα να εισάγετε κάποιο κείμενο στο πρόγραμμα το οποίο χρησιμοποιείται συχνά. Ακόμα έχετε την δυνατότητα για backup και επαναφορά καταχωρήσεων.



ArchiveClipboard.  Λειτουργεί σαν ημερολόγιο για οτιδήποτε και οποτεδήποτε έχει κάνει αποθήκευση στο πληκτρολόγιο σας. Κρατάει στην μνήμη του καταχωρήσεις ακόμα και εάν κλείσετε τον υπολογιστή σας. Μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε σε άλλα λογισμικά,να τα επεξεργαστείτε  και να τα συγχωνεύσετε. Υπάρχει και εφαρμογή για συγχρονισμό με το iphone και με συσκευές Android.


Ditto.Παρόμοιο με το ArchiveClipboard .Αποθηκεύει οποιασδήποτε μορφής αρχέια ακόμα και HTML. Δημιουργείτε ένα εικονίδιο στην γραμμή εργασιών και για να το χρησιμοποιήσετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια συντόμευση. επιλέγετε την καταχώρηση που θέλετε είτε με διπλό κλικ ή με το Enter.



Shapeshifter.  Πολύ ελαφρύ πρόγραμμα. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα και τα πλήκτρα Ctrl+C και Ctrl+V.


ClipCube . Επίσης καταγράφει το ιστορικό σας στις καταχωρήσεις που αποθηκεύετε στο πληκτρολόγιο. Πατώντας Ctrl+Shift+X ανοίγεται ένα pop up παράθυρο στο οποίο μπορείτε να περάσετε την καταχώριση που θέλετε αμέσως στο πρόγραμμα με ένα κλικ. Με την λειτουργία ClipCube’s Scratchpad μπορείτε να γράψετε σημειώσεις οι οποίες επικολλούνται σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Επίσης το πρόγραμμα είναι φορητό.



ClipX. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο σας επιτρέπει να βάζετε συντομεύσεις στης καταχωρίσεις που κάνετε. Υποστηρίζει αντιγραφή ,κόψιμο και επικόλληση για κείμενο και εικόνες. Υπάρχουν πολλά πρόσθετα τα οποία δίνουν και άλλες λειτουργίες.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain