Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Layout: Νέα εφαρμογή δημιουργίας κολάζ από το Instagram


Μόλις σήμερα το Instagram ανακοίνωσε μια νέα εφαρμογή που επιτρέπει τη δημιουργία κολλάζ φωτογραφιών και την ανάρτησή τους ως μια φωτογραφία στο timeline.


Η νέα εφαρμογή ονομάζεται Layout και, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Instagram, είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για iPhone. 



Με το Layout οι χρήστες μπορούν να συνδυάσουν φωτογραφίες προσώπων ή τοπίων σε συλλογές και να ανεβάσουν το αποτέλεσμα του κολάζ σε μία φωτογραφία απευθείας από το λογαριασμό τους.   Η εφαρμογή σαρώνει το αρχείο φωτογραφιών της συσκευής και συγκεντρώνει τις φωτογραφίες ανάλογα με το θέμα τους και στη συνέχεια επιτρέπει στο χρήση να επιλέξει αυτές που επιθυμεί για να δημιουργήσει τη σύνθεσή του και να την αναρτήσει με ένα κλικ.   

Όπως αναφέρει το The Verge μέχρι στιγμής υπήρχαν αρκετές επιτυχημένες εφαρμογές τρίτων που έκαναν ακριβώς αυτή τη δουλειά, της δημιουργίας κολάζ, και το κοινωνικό δίκτυο αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του ενσωματώνοντάς την στις υπόλοιπες εφαρμογές του όπως το Hyperlapse.   Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται η έκδοση της εφαρμογής και για κινητά με λειτουργικό Android.  


Πηγή: lifo

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain