Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Ο δικός σας Firefox, με το δικό σας στυλ! «Ντύστε» τον με εύχρηστα θέματα.



Στην προσπάθεια τους να βελτιώσουν όλο και περισσότερο το φυλλομετρητή της η Mozilla βγάζει πρόσθετα κάθε είδους. Μια πρόσθετη υπηρεσία που προσφέρει είναι τα Personas με τα οποία θα ασχοληθούμε.

Τα Personas είναι εύχρηστα και εύκολα στην εγκατάσταση τους θέματα εμφάνισης που αλλάζουν την εμφάνιση του περιηγητή Firefox. Υπάρχουν ήδη χιλιάδες Personas για να διαλέξετε και καθημερινά προσθέτονται κι άλλα. Κάντε κλικ εδώ για να επισκεφθείτε τη συλλογή Personas και βρείτε τα σχέδια που ταιριάζουν με το στυλ σας.

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες όπως κινηματογράφος, φύση ,μουσική και άλλα. Αφήνοντας το ποντίκι πάνω από το θέμα που σας αρέσει αλλάζει το φόντο στο browser σας κάνοντας μια προεπισκόπηση πως θα φαίνεται, και εμφανίζονται δύο επιλογές «Φόρεσε το» και «Λεπτομέρειες». Πατώντας το πρώτο γίνεται εφαρμογή του θέματος στο φυλλομετρητή αφού τον επανεκινήσετε, πατώντας το δεύτερο μεταφέρεστε σε ένα δεύτερο παράθυρο με το όνομα του θέματος και πόσα άτομα το έχουν κατεβάσει.

Σε περίπτωση που δεν σας αρέσει το θέμα που κατεβάσατε και θέλετε να το αλλάξετε επιλέγεται Εργαλεία >> Πρόσθετα >> Θέματα. Επιλέγεται το θέμα που θέλετε να σβήσετε και πατάτε αναίρεση.

Για όσους θέλουν μια μεγαλύτερη συλλογή με μεγαλύτερη ευκολία στην αλλαγή θεμάτων ανάλογα με την διάθεση σας τότε υπάρχει το Personas Plus. Για να εγκατασταθεί χρειάζεται επανεκκίνηση του browser.Όταν τελειώσετε θα εμφανιστεί το κεφάλι μιας αλεπούς στο κάτω αριστερό άκρο του browser.Πατώντας το θα σας εμφανίσει πολλές επιλογές όπως το θέμα που έχετε και τα πιο δημοφιλή θέματα. Πλέον θα μπορείτε πατώντας απλά το θέμα που θέλετε από το μενού του Personas Plus  να αλλάζει αυτόματα το θέμα χωρίς να κάνετε τίποτα άλλο.Επίσης θα εμφανιστεί μια νέα καρτέλα στα Εργαλεία με τίτλο Personas. Καλή διασκέδαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain