Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Τραγούδησε τους στίχους του αγαπημένου σου τραγουδιού με το Mozilla Firefox





Ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά που έκαναν το Mozilla Firefox τόσο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, είναι τα "πρόσθετα". Μικρά προγραμμάτακια που μπορείς να εγκαταστήσεις και κάνουν το σερφάρισμα ευκολότερο. Ανέρχονται σε χιλιάδες πλέον και οι χρήσεις τους είναι πάρα πολλές. Το πρόγραμματάκι που θα παρουσιάσουμε απευθύνεται αποκλειστικά στο Youtube  και το Last.fm.



Παρακολουθείς ένα video και θέλεις να σιγοτραγουδήσεις μαζί με τον καλλιτέχνη; Η κλασσική κίνηση είναι να ψάξεις στο Youtube τους στίχους γράφοντας το τραγούδι και τι λέξη lyrics στο τέλος και το αποτέλεσμα θα είναι μια να βλέπεις το Video μια τους στίχους. Γιατί να μην έχεις δίπλα στο Video τους στίχους;

Ακριβώς αυτό σκέφτηκαν κάποιο προγραμματιστές και έφτιαξαν αυτό το πρόσθετο. Κάνεις click στο σημείο που αναφέρει "Add to Firefox", περιμένεις 3 δευτερόλεπτα και πατάς εγκατάσταση. Για να λειτουργήσει θα χρειαστεί επανεκκίνηση του Mozilla Firefox. Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι πριν κάνει την επανεκκίνηση αποθηκεύει τις σελίδες στις οποίες βρισκόσουν αλλά όχι τα δεδομένα τους οπότε αν έχεις κάποιο παράθυρο ανοιχτό με δεδομένα καλύτερα να τα αποθηκεύσεις.

Μόλις εγκατασταθεί θα σας ανοίξει το παράθυρο με τα πρόσθετα και το Mozilla με τις καρτέλες που είχατε. Κλείστε το παράθυρο με τα πρόσθετα και ανοίξτε μια νέα καρτέλα και μπείτε στο youtube ή το last.fm. Επιλέγοντας ένα μουσικό βίντεο στα δεξιά της οθόνης θα εμφανιστεί μια επικεφαλίδα Lyrics και εκεί θα εμφανίζονται οι στίχοι του τραγουδιού. Με τα ελληνικά τραγούδια τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά καθώς δεν υπάρχουν σε πολλά οι στίχοι και εδώ μπαίνετε εσείς...

Τα πάντα στο Internet είναι μια μορφή αλληλεπίδρασης και  όλοι βοηθιόμαστε μεταξύ μας. Έτσι μιας και οι στίχοι που εμφανίζονται είναι δημιούργημα χρηστών μπορείτε να κάνετε και εσείς το ίδιο με το να γίνεται μέλη σε αυτή την σελίδα.. Έτσι αντί να γράφεται τους στίχους στα σχόλια κάτω από το τραγούδι μπορείτε να προσφέρετε στο κυβερνοχώρο και να αφήσετε «έργο» πίσω σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain