Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011

Πως να απαλλαχτείτε απο τις παλαιότερες εκδόσεις των windowsΠολλές φορές μπαίνουμε στην διαδικασία να κάνουμε επανεγκατάσταση τα windows στον υπολογιστή μας για χιλιάδες λόγους. Είτε γιατι κόλλησε κάποιον ιο και δεν μπορούμε να διαχειριστούμε το λειτουργικό, είτε γιατι ο υπολογιστής είναι "αργός" κτλ. Αυτο όμως που θα πρέπει να προσέξουμε είναι να διαγράψουμε τελείως τις παλαιότερες εκδόσεις των windows για να μην παρουσιαστούν στο μέλλον προβλήματα, αλλά και να γλυτώσουμε χώρο στον σκληρό μας δίσκο.

Αυτό το άρθρο σας βοηθά να διαγράψετε τις παλαιότερες εκδόσεις των windows.

Οδηγίες

 1. Τοποθετήστε ένα CD εγκατάστασης των Windows στη μονάδα δίσκου του υπολογιστή σας και στη συνέχεια κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.
      
 2. Πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο στο πληκτρολόγιο, όταν σας ζητηθεί για να ξεκινήσετε  την ανάγνωση του CD.
      
 3. Πατήστε το πλήκτρο "Enter" για να μπείτε ρυθμίσεις των Windows. Πατήστε το "F8" για να αποδεχτείτε την άδεια χρήσης των Windows.

 4. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα πάνω-κάτω για να επισημάνετε την προηγούμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος των Windows που θέλετε να καταργήσετε.
      
 5. Πατήστε το "D" για να διαγράψετε την επιλεγμένη έκδοση των Windows.
      
 6. Πατήστε "Enter" και κάντε κλικ στο "L" για να επιβεβαιώσετε την απόφασή σας να καταργήσετε την επιλεγμένη έκδοση των Windows.
      
 7. Επαναλάβετε τα βήματα για όλες τις άλλες εκδόσεις των Windows που θέλετε να αφαιρέσετε από τον υπολογιστή σας.

      
 

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain