Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Πώς να συγχρονίσετε όλους τους Google λογαριασμούς σας (gmail, google calendar & contacts) σε iOS

Δυστυχώς πολλοί από εσάς, όταν προσπαθήσατε να συγχρονίσετε τους Google λογαριασμούς σας σε μία συσκευή iOS, θα διαπιστώσατε ότι πρόκειται για μία χρονοβόρα διαδικασία, με πολλά βήματα. Με το παρακάτω άρθρο μπορείτε να κάνετε το συγχρονισμό αυτό με ένα μόνο βήμα!

Το κλειδί βρίσκεται κατά τη ρύθμιση ενός νέου λογαριασμού e-mail. Πρέπει να διαλέξετε Microsoft Exchange αντί για Gmail. Έτσι, σας παρέχεται πρόσβαση στις επαφές και το ημερολόγιο, καθώς όλα θα συγχρονιστούν στην iOS συσκευή σας. Κάθε φορά που θα προσθέτετε μία νέα επαφή ή πρόσκληση στο ημερολόγιο, τα πάντα θα ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο.

Ακολουθήστε απλά την παρακάτω διαδικασία:
  • Ανοίξτε τα Settings της iOS συσκευής σας και πηγαίνετε στο “Mail, Contacts, Calendars”, και επιλέξτε το “Add Account”.
  •  Εδώ, επιλέξτε σαν τύπο λογαριασμού το Microsoft Exchange και όχι το Gmail.
  •  Στο πεδίο Email συμπληρώστε την διεύθυνση του Gmail σας. Αφήστε το Domain field κενό και βάλτε την πλήρη Gmail διεύθυνσή σας κάτω από το Username (συμπεριλαμβανομένου του @gmail.com). Συμπληρώστε και το password σας και δώστε μία περιγραφή που επιθυμείτε.
  • Πατήστε Next ψηλά στην οθόνη σας. Θα πρέπει να εμφανιστεί ένα pop up μήνυμα λέγοντας Unable to Verify Certificate. Εάν συμβεί αυτό, απλά πατήστε Cancel. Στη συνέχεια πληκτρολογήστε m.google.com στο καινούριο “Server” πλαίσιο, που εμφανίζεται στην κορυφή της οθόνης. Μετά πατήστε πάλι Next.


Μετά από αυτή τη διαδικασία, είστε έτοιμοι και απόλυτα συγχρονισμένοι. Δε χρειάζεται πλέον να κάνετε χειροκίνητους συγχρονισμούς και τα πάντα συγχρονίζουν σε πραγματικό χρόνο.



AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain