Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Πώς να τρέξετε Android εφαρμογές στον υπολογιστή σας με το BlueStacks App Player




Όσοι έχετε smartphone ή tablet με λογισμικό Android θα ξέρετε τις αμέτρητες εφαρμογές που προσφέρει το συγκεκριμένο λογισμικό στους χρήστες του. Τώρα με έναν emulator το BlueStacks App Player  μπορείτε όσοι έχετε Windows 7 αλλά και στα Vista και XP αλλά με το τελευταίο service pack να τις χρησιμοποιείται στον υπολογιστή σας.


Κατεβάστε το πρόγραμμα από εδώ. Το αρχείο είναι αρκετά μεγάλο 117 MB.Αφού το κατεβάσετε κάντε το εγκατάσταση. Στο τέλος θα σας προτείνει να δείτε ένα εισαγωγικό βίντεο. Θα σας εμφανίσει ένα gadget στην επιφάνεια εργασίας σαν όλα τα  υπόλοιπα που έχετε.



Στην αρχή είναι εγκατεστημένα 10 εφαρμογές κυρίως παιχνίδια όπως το Bubble buster και το talking Tom αλλά υπάρχουν και άλλες εφαρμογές ειδησιογραφίας όπως το Bloomberg. Για να τρέξετε μία εφαρμογή απλά πατήστε αριστερό κλικ και θα σας μεταφέρει σε προβολή πλήρους οθόνης. Στο κάτω μέρος υπάρχουν κουμπιά όπου μπορείτε να ζουμάρετε να περιστρέψετε ή να κλείσετε μία εφαρμογή.

Το πρόγραμμα εξακολουθεί να τρέχει ακόμα και όταν κλείσετε το παράθυρο με την εφαρμογή και μπορείτε να το βρείτε στην γραμμή εργαλείων.Το BlueStack App Player αξιοποιεί πλήρως τους driver σας και έτσι μπορείτε εάν το επιτρέπει μία εφαρμογή να κάνετε  εκτύπωση ή να χρησιμοποιήσετε την κάμερα και το μικρόφωνο.

Πέρα από τις 10 αρχικές εφαρμογές μπορείτε να προσθέσετε και άλλες. Επιλέξτε Get More Apps και θα μεταφερθείτε στο BlueStacks Channels website στο οποίο απαιτείτε εγγραφή με το λογαριασμός σας στο facebook. Οι καινούργιες εφαρμογές βρίσκονται στην καρτέλα Featured Apps και έχουν μεγάλη ποικιλία στις οποίες θα προστίθεται και άλλες. Για να κατεβάσετε μία εφαρμογή πατάτε Subscribe. Με γκρι εμφανίζονται οι εφαρμογές που έχετε ήδη κατεβάσει και πατώντας Χ την αφαιρείτε.


Το καλύτερο χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι το Cloud Connect. Πρόκειται για την δυνατότητα να μεταφέρετε τις εφαρμογές που έχετε στο smartphones σας ή στο tablet σας στον υπολογιστή σας. Για να το κάνετε αυτό πρέπει να κατεβάσετε το BlueStacks Cloud Connect app από το Android Market.
Για να το χρησιμοποιήσετε πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή στο κινητό σας και να εισάγετε ένα 9 ψήφιο PIN το οποίο θα βρείτε στην καρτέλα Cloud Connect. Επιλέγετε τα προγράμματα που θέλετε και πατάτε SYNC και αυτά μεταφέρονται στον υπολογιστή σας.


 Υπάρχει φυσικά και η έκδοσή Pro επί πληρωμή με περισσότερες εφαρμογές. Το πρόγραμμα είναι σε πολύ αρχικό στάδιο. Με τον χρόνο λογικά θα βελτιώνεται και θα αποκτά και άλλες εφαρμογές.



MIssion Frappossible

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain