Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

Πως να διαγράψετε τα συγχρονισμένα δεδομένα σας του Google Chrome


Υπάρχουν μια σειρά από λόγους, που κάποιος μπορεί να θέλει να διαγράψει τα δεδομένα του συγχρονισμού  του Google Chrome. Ανεξάρτητα από τον λόγο γι ' αυτό, υπάρχει μία απλή διαδικασία για να το κάνουμε, που όμως δεν είναι προφανής.

Για να διαγράψετε τα δεδομένα συγχρονισμού, εκκινήστε τον Chrome και μεταβείτε στην διεύθυνση:


Τώρα μεταβείτε στην ενότητα συγχρονισμού του Chrome:


Τώρα, κάντε κλικ στην διακοπή συγχρονισμού και να διαγράψετε δεδομένα από την Google.


Θα λάβετε τώρα ένα προειδοποιητικό μήνυμα ότι θα διαγράφούν όλες οι πληροφορίες που είναι να αποθηκευμένες στους διακομιστές της Google. Εάν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να το κάνετε αυτό και κάντε κλικ στην επιλογή η διακοπή συγχρονισμού και να διαγράψετε δεδομένα από το κουμπί Google.



Το αίτημα για να διαγράψετε όλα τα δεδομένα σας έχει πλέον σταλεί στο Google.



Εάν περιμένετε περίπου 5 λεπτό και ανανεώστε τη σελίδα, θα δείτε ότι η ενότητα της Google Chrome είναι κενή.





AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain