Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Χρηστικά και άλλα δωρεάν site No1

Σήμερα θα ξεκινήσουμε μία νέα σειρά άρθρων με ιστοσελίδες οι οποίες προσφέρουν υπηρεσίες οι περισσότερες δωρεάν ή σχεδόν δωρεάν και θα σας κάνουν την ζωή πιο εύκολη. Θα κάνουμε μία γενική παρουσίαση και όχι αναλυτική. Από εσάς εξαρτάται και από την απήχηση που θα έχει αν θα συνεχίσουμε με παρόμοια άρθρα.

Pictarine Εάν έχετε πολλές φωτογραφίες σε διαφορετικά site όπως το Facebook,Picassa,Flickr Twitter αλλά και πολλά ακόμα τότε αυτό είναι το site για να τις οργανώσετε. Πρόκειται για έναν ιστοτόπο που σας δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε όλες τις φωτογραφίες σας, να ανεβάσετε αλλά και να δημιουργήσετε αλμπουμ με φωτογραφίες σας και από τον υπολογιστή σας. Απαιτείτε να κάνετε λογαριασμό ο οποίος είναι δωρεάν.


Ambient Mixer Πρόκειται για εφαρμογή ιστού ή οποία είναι πολύ χρήσιμοι για όσους έχουν δυσκολίες στον ύπνο! Η εφαρμογή σας προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από φυσικούς ήχους  Μπορείτε να κάνετε μίξη των ήχων που θέλετε και να δημιουργήσετε ένα δικό σας . Επιλέγοντας τον ήχο που θέλετε π.χ. βροχή σας παρέχεται η δυνατότητα να τροποποιήσετε 8 διαφορετικά κανάλια σε ένταση και να φτιάξετε την δική σας μίξη. Δημιουργώντας λογαριασμό οποίος είναι εντελώς δωρεάν μπορείτε να αποθηκεύσετε τις επιλογές σας.



Pops: Εάν είστε κάτοχοι κινητού Android και βαριέστε τις μονότονες ειδοποιήσεις για κάθε μήνυμα στο facebook ή στο Twitter ή στα mail σας τότε κατεβάζοντας το από App Store μπορείτε να μετατρέψετε τις ειδοποιήσεις σας σε ολόκληρα βίντεο με κινούμενα σχέδια και όχι μόνο.



Comodo Online Storage: Η δημιουργία backup είναι κάτι απαραίτητο για τον υπολογιστή σας. Να έχετε ένα backup στο Internet ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε παντού είναι ακόμα καλύτερο. Όλοι έχουμε ακουστά το drop box για το οποίο έχουμε αναφερθεί στο blog  μας. Μια εναλλακτική είναι το Comodo.  έχετε 5 Gb αποθηκευτικό χώρο ο οποίος μπορεί να αυξηθεί σε 10 Gb αφού για κάθε φίλο που φέρνετε στην υπηρεσία κερδίζετε άλλα 200 Mb. Μπορειτε να μοιραστείτε και αρχεία με άλλους εάν το επιθυμείτε.¨Εχετε την δυνατότητα να κάνετε δωρεάν λογαριασμό αλλά και να αποκτήσετε περισσότερα δικαιώματα και χώρο επί πληρωμή.



HowNotToBeATourist: πρόκειται για ένα ταξιδιωτικό site με πληροφορίες για να σας μάθει πώς να συμπεριφέρεστε να ντύνεστε και να κινείστε ώστε να μην ξεχωρίζετε σαν την μύγα μέσα στο γάλα ότι είστε τουρίστας και να σας πιάσουν κότσο διάφοροι επιτήδειοι. Υπάρχουν γύρω στις 10 πόλεις ακόμα για τις ποίες δίνονται πληροφορίες αλλά αξίζει να το επισκεφτείτε πριν πάτε Λονδίνο ή Παρίσι.



SplayList: Το απόλυτο site για τους φίλους της μουσικής. Δεν έχετε παρά να γράψετε το τίτλο του τραγουδιού που θέλετε ή το όνομα του τραγουδιστή και θα σας εμφανίσει το τραγούδι το οποίο μπορείτε να αναπαράγετε αλλά και να κατεβάσετε σε μορφή mp3. Η ποιότητα της αναπαραγωγής είναι καλή 192 kbps ή καλύτερη.

  Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No1

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain