Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Χρηστικά και άλλα δωρεάν site και εφαρμογές No2



Συνεχίζουμε την σειρά άρθρων μας μιας και είχαν επιτυχία σχετικά με χρήσιμα και δωρεάν site στο Internet.


Tweetalicious: Το συγκεκριμένο site χρησιμοποιείται κατά κόρον από εταιρίες που θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους  στο twitter ,κάτι το οποίο όμως είναι δύσκολο για τους χρήστες του Twitter να συλλέξουν πληροφορίες για προσφορές. Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει το Tweetalicious. Η εγγραφή είναι δωρεάν και μπορείτε να επιλέξετε για τι είδους προϊόντα θέλετε να βρίσκεται προσφορές. Η εφαρμογή διατίθεται και σε εφαρμογή για iOS.


Twoppy: Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν οδηγό για μία εκδήλωση online ο οποίος να είναι εύκολο στη χρήση και προσβάσιμος από κινητό τότε είναι αυτό που ψάχνετε. Ξεκινάτε λέγοντας το μέρος, την τιμή του εισιτηρίου  και άλλα. Στην συνέχεια χρησιμοποιείται το Google Map για να εμφανίσετε το σημείο στο χάρτη. Μπορείτε να προσθέσετε τους ομιλητές η τους παρευρισκόμενους αλλά και άλλα πολλά. Υπάρχει δωρεάν έκδοση αλλά και επί πληρωμή με επί πλέον δυνατότητες. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή με το λογαριασμό του face book ,twitter ή το LinkedIn.


iTVWild: Ή αλλιώς γνωστό και σαν World Wild Web. Πρόκειται για ένα site για τους λάτρεις της άγριας φύσης με βίντεο και ντοκυμαντέρ για άγρια ζώα χωρισμένα σε κατηγορίες, κουίζ και διαγωνισμούς. Δεν χρειάζεται εγγραφή.



Giftiki:  Αυτό το site με την περίεργη ονομασία είναι πολύ χρήσιμο  στις  μέρες μας.Είστε μία παρέα φίλων και θέλετε να πάρετε ένα δώρο σε κάποιον που έχει γενέθλια ή γιορτάζει.Αντί να αγχώνεστε να του πάρετε κάτι ακριβό ή πολύ φθηνό μπορείτε να μαζευτείτε όλοι οι φίλοι και κάνοντας μία δωρεά να του πάρετε κα΄τι όλοι μαζί. Η διαφορά του με τα άλλα παρόμοια site είναι ότι έχει πλαφόν τα 10 δολάρια και δεν μπορεί αν δώσει κανείς παραπάνω. Όταν μαζευτούν τα λεφτά μπαίνουν σε ένα ειδικό λογαριασμό και μπορεί ο εορτάζων να τα πάρει και να τα χρησιμοποιήσει όπως θέλει.   Απαιτείτε εγγραφή μέσω facebook.



Namestation: Εάν ψάχνετε ένα κατάλληλο όνομα για να δημιουργήσετε ένα site για την επιχείρηση σας και το Google Analytics δεν σας είναι πολύ οικείο τότε το Namestation είναι αυτό που θέλετε. με 14 απλά βήματα σας βοηθάει να βρείτε το κατάλληλο όνομα για το site σας να δείτε εάν είναι διαθέσιμο και να το ζητήσετε. Συμπεριλαμβάνει εργαλεία ανεύρεσης λέξεων κλειδιών.Μπορείτε ακόμα εάν βαριέστε να κάνετε ένα διαγωνισμό εύρεσης ονόματος να πείτε τι ακριβώς ψάχνετε και να αφήσετε το κόσμο να σας δώσει ιδέες.Είναι δωρεάν και απαιτείτε εγγραφή με το mail ή με το Facebook.


DudaMobile:  Εάν θέλετε η σελίδα σας να μπει στην εποχή των smartphones ακόμα πιο δυνατά το DudaMobile σας δίνει την λύση. Πρόκειται για μία εφαρμογή που μετατρέπει το site σας σε φορητό για να μπορείτε να το δείτε μέσω smartphone. Δεν έχετε παρά να βάλετε το url και αυτό σας ετοιμάζει το site σας.Μπορείτε να αλλάξετε και template αλλά έχετε και άλλες επιλογές οι οποίες πληθαίνουν εάν δεν πάρετε την δωρεάν έκδοση αλλά επί πληρωμή. Το Dudamobile θα το δημοσιεύσει στην συνέχεια με το δικό του url για να κατευθύνεται το κοινό σας. Απαιτεί εγγραφή με mail ή με το facebook.
you.gr

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain