Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Πώς να οργανώσετε την επιφάνεια εργασία σας

 

Έχετε πολλά εικονίδια και έχετε χάσει τον έλεγχο της επιφάνειας εργασίας σας; Βρείτε τον τρόπο να οργανωθείτε και να βρίσκετε τα πάντα αμέσως.


Το πρόγραμμα Fences σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε σκιασμένες περιοχές στην επιφάνεια εργασίας στις οποίες μπορείτε να τοποθετήσετε τις συντομεύσεις ή τα αρχεία σας. Μπορείτε να ονομάσετε όπως επιθυμείτε τις σκιασμένες περιοχές, να τις μετακινήσετε οπουδήποτε στην επιφάνεια εργασίας. 







Κάντε διπλό κλικ σε κενό χώρο στην επιφάνεια εργασίας σας και θα εξαφανιστούν όλα τα εικονίδιά σας. Κάντε διπλό κλικ και πάλι, και θα επιστρέψουν. Μπορείτε να έχετε εικονίδια και εκτός των
Fences

Κατεβάστε τα πρόγραμμα από εδώ.




Στο τέλος της εγκατάστασης θα σας ζητηθεί να επιλέξετε να γίνει αυτόματη οργάνωση της επιφάνειας εργασίας σας από το πρόγραμμα ή να την κάνετε εσείς αργότερα. Κατα προτίμηση επιλέξτε να τις κάνετε εσείς.

Δημιουργήστε ένα φράκτη επιλέγοντας με πατημένο το δεξί κλικ τα εικονίδια που θέλετε. Θα σας ζητηθεί να ονομάσετε τον φράκτη. 





Κάνοντας δεξί κλικ μέσα σε έναν φράκτη και επιλέγοντας το Rename ή Delete Fence μπορεί να μετονομάσετε ή να διαγράψετε τον φράκτη αντίστοιχα.



Μετακινήστε τον φράκτη μετακινώντας το Mouse στην ονομασία και κρατώντας πατημένο το αριστερό κλικ τοποθετήστε σε όποιο σημείο θέλετε. 

Το μέγεθος των Fences μπορεί να διαμορφωθεί μετακινώντας τις άκρες κάθε φράκτη με αριστερό κλίκ.


Tips: Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα των Fences και να κάνετε επιλογές για το σημείο που θέλετε να τοποθετηθούν οι φράκτες χρησιμοποιώντας το εικονίδιο customize fences.



Hints: Μπορείτε να εξαιρέσετε εικονίδια από την απόκρυψη του διπλού κλικ κάνοντας δεξί κλικ στο εικονίδιο που θέλετε και επιλέξτε “exclude icon form Fences quick hide”. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain