Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Περάστε την ώρα σας στον υπολογιστή με δωρεάν παιχνίδια φυλλομετρητή



Περνάτε πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή? Θέλετε να περνά ο χρόνος σας πιο ευχάριστα   χωρίς να ξοδεύεται λεφτά σε αγορές παιχνιδιών? Τότε μια εύκολη λύση είναι τα παιχνίδια φυλλομετρητή. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας υπολογιστής και ένας browser (Internet Explorer,Firefox,Opera).


Τι είναι όμως τα παιχνίδια φυλλομετρητή? Είναι παιχνίδια που δημιουργούνται και παίζονται χρησιμοποιώντας  τυπικές τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στους υπολογιστές ή πρόσθετα των browser. Τέτοιες τεχνολογίες αποτελούν η CSS και η Java που είναι γνωστές ως δυναμική HTML.Τα γραφικά ποικίλουν από δισδιάστατα μέχρι και τρισδιάστατα με διάφορες τεχνολογίες όπως η WebGL που προσφέρει τρισδιάστατα γραφικά χωρίς την χρήση πρόσθετων στο φυλλομετρητή. 

Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του είδους παιχνιδιών είναι ότι είναι δωρεάν(απαιτούν απλά την εγγραφή σας με κάποιο email), η φορητότητα τους, μπορείς να τα παίξεις σε οποιονδήποτε υπολογιστή χωρίς την εγκατάσταση κάποιου κομματιού λογισμικού, η μεγάλη ποικιλία ειδών η οποία υπάρχει από παιχνίδια στρατηγικής μέχρι προπονητικής ή διαχειριστής φάρμας. Υπάρχουν ακόμα  παιχνίδια για ένα παίχτη αλλά και Multiplayer με την αλληλεπίδραση μεταξύ των παιχτών να αποτελεί πολύ σημαντικό κομμάτι στην εξέλιξη τους. Κάτι ακόμα που τα διαφοροποιεί από τα κλασσικά παιχνίδια λόγω της δυνατότητας τους να παίζονται από οποιονδήποτε υπολογιστή παίζονται για μικρότερο χρονικό διάστημα και σε πιο συχνά διαστήματα.

Από εδώ μπορείτε να μπείτε σε ένα κατάλογο παιχνιδιών φυλλομετρητή στα ελληνικά και να επιλέξετε όποιο θέλετε αφού διαβάσετε το θέμα του. Παρακάτω θα ασχοληθώ με το αγαπημένο μου παιχνίδι το soccermanager. Ένα παιχνίδι για όσους είναι fun του football manager.

Soccer manager

Αυτό που το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα παιχνίδια παρόμοιου είδους είναι ότι δεν σου βγάζει άγνωστους παίκτες που πρέπει να τους εξελίξεις με την πάροδο του χρόνου αλλά  είναι όλοι οι γνωστοί παίχτες από όλα τα πρωταθλήματα. Δεν υπάρχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά στους παίκτες αλλά μια γενική βαθμολογία από το 50 έως το 100 όσο πιο καλός είναι ένας παίκτης η οποί αλλάζει ανά χρονικά διαστήματα(2 φορές το χρόνο) εάν παίζει καλύτερα ένας παίκτης στην κανονική του ομάδα ή δεν παίζει καλά. Ένα ακόμα βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν θέλει καθημερινή ενασχόληση αλλά 2 με 3 φορές την εβδομάδα όπου γίνονται τα ματς Σάββατο και Τετάρτη και Δευτέρα αν έχετε κύπελλο.

 Για να παίξετε κάντε εγγραφή πρώτα στο παρακάτω link http://el-gr.soccermanager.com/ .Ξεκινώντας θα έχετε την δυνατότητα να προπονείται 2 ομάδες με την πάροδο του χρόνου όμως και όσο ανεβαίνει το Reputation σας θα μπορείτε μέχρι 3. Για όσους θέλουν μέχρι 10 μπορείτε να πληρώσετε και να γίνεται Gold Member.Υπάρχουν πολλά πρωταθλήματα που μπορείτε να συμμετέχετε αρκεί να βρείτε ομάδα χωρίς  άλλο παίκτη να την έχει. Από παγκόσμιο πρωτάθλημα με ομάδες από όλο τον κόσμο χωρισμένες σε 4 κατηγορίες των 20 ομάδων μέχρι Αγγλικό πρωτάθλημα Ισπανικό ακόμα και το Ελληνικό! 

Κατά τα λοιπά είναι όπως όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια προπονητικής με τις τακτικές, τις μεταγραφές, τα λεφτά από τα ματς εντός έδρας και τις προκρίσεις στο Κύπελλο και την τελική κατάταξη. Καλό παιχνίδι και καλά αποτελέσματα.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain