Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Πώς να συγχωνεύεστε δύο η περισσότερα αρχεία PDF.


Τα αρχεία της μορφής pdf είναι πολύ διαδεδομένα σε κείμενα που αναρτώνται στο Ιντερνέτ κυρίως και γενικά για την διακίνηση αρχείων μέσω του διαδικτύου. Για εξοικονόμηση χώρου η για διευκόλυνση του παραλήπτη όταν στέλνετε συνημμένα σε e-mail μπορείτε να συγχωνεύσετε 2 ή περισσότερα αρχεία σε ένα ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Κατεβάστε το PDFill PDF Tools από εδώ. Το μέγεθος το είναι 9.1 Mb.Θα σας εγκαταστήσει τρεις συντομεύσεις προγραμμάτων στην επιφάνεια εργασίας και θα σας ζητήσει να επιτρέψετε στο Antivirus σας να κατεβάσει ένα αρχείο για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Pdf Writer. Εάν το χρειάζεστε αφήστε το να το κατεβάσει.Στο θέμα μας τώρα πως θα συγχωνεύσουμε δύο αρχεία pdf.Ανοίγουμε το PDFill PDF Tools και βλέπουμε την παρακάτω οθόνη.
Υπάρχουν πάρα πολλά χρήσιμα εργαλεία. Εμείς πατάμε το κουμπί Merge PDF Files.Στο παράθυρο που θα ανοίξει πατήστε «Add pdf file». Μπορείτε να αλλάξετε την σειρά επιλέγοντας το αρχείο και πατώντας το Move up ή Move down πριν σώσετε το καινούργιο αρχείο. Επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να συγχωνεύσετε και τέλος πατήστε Save As. Το νέο αρχείο που θα δημιουργηθεί θα περιέχει και τα δύο αρχεία στην σειρά που τα επιλέξατε. Πατήστε Close και ανοίξτε το αρχείο στο φάκελο που το αποθηκεύσατε.
Για όσους δεν θέλουν να κατεβάζουν προγράμματα υπάρχει και site το οποίο σας βοηθάει το http://www.mergepdf.net/ αλλά υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος των αρχείων σε 5 Mb και στον αριθμό των εγγράφων που μπορείτε να συγχωνεύσετε σε 10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain