Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Πώς να βγάλετε λεφτά στο Ιντερνέτ χρησιμοποιώντας το Xomba



Περνάτε πολλές ώρες στο ιντερνέτ και ψάχνετε ειδήσεις και νέα που να σας τραβάνε το ενδιαφέρον? Εάν θέλετε να βγάλετε ένα έξτρα εισόδημα αντί απλά να τα κοιτάτε τότε αυτό που θέλετε είναι το Xomba! Τι είναι όμως το Xomba? 


Το Xomba είναι μια κοινότητα στο ιντερνέτ όπου μπορείς να γράφεις, να μοιράζεσαι, να σχολιάζεις ,να κάνεις φίλους και να πληρώνεσαι! Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες κοινότητες συγγραφής το Xomba σας δίνει το 50% των κερδών του χρησιμοποιώντας το Adsense της Google.
Εγγραφείτε στο Xomba. Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κάνετε αναρτήσεις και να βγάλετε λεφτά.

1.Xombabytes: Αναρτήσεις με πάνω από 100 λέξεις οι οποίες μπορεί να είναι από blog,περιλήψεις μιας ταινίας ή ενός προϊόντος.

2.Xombablurbs : είναι κοινωνικοί σελιδοδείκτες με τους οποίους μοιράζεστε το url ενός ενδιαφέροντος θέματος γράφοντας μια μικρή περίληψη περίπου στις 50 λέξεις. Σκοπός σας είναι να δελεάσετε τον αναγνώστη ώστε να πατήσει στο link  σας και να βγάλετε λεφτά.

Έχοντας την δομή του Facebook  είναι εύκολο στην πλοήγηση οπότε μπορείτε να το εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε και νέες δυνατότητες. Αφού κάνετε μια βιβλιοθήκη γύρω στις 20 αναρτήσεις είστε έτοιμοι να περάσετε στο επόμενο στάδιο. Να βγάλετε λεφτά.

Εγγραφείτε στο Adsense της Google.Όταν κάνετε την εγγραφή είναι σημαντικό να γράψετε στη καρτέλα Website information στο Website url το url του δικού σας προφίλ που έχει την παρακάτω μορφή http://www.xomba.com/user/usernamegoeshere. Βάζετε γλώσσα Αγγλικά και Account type: “Individuals”.



Στη συνέχεια πρέπει να πάτε στο προφίλ σας στο Xomba  και να πιστοποιήσετε ότι το περιεχόμενο το οποίο γράφεται είναι δικό σας και όχι λογοκλοπή ή αντιγραφή από την καρτέλα Edit >> Personal Information. στο τομέα Bio γράφεται το παρακάτω κείμενο για να πιστοποιήσετε ότι είναι δική σας ιδιοκτησίας ο λογαριασμός "This post confirms my ownership of the site and that this site adheres to Google AdSense program policies and Terms and Conditions". Το επόμενο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε να σας εγκρίνει το λογαριασμό η Google.

Το επόμενο βήμα είναι να συνδέσετε το λογαριασμό σας στο Xomba με το Adsense


Μπείτε στο λογαριασμό στο Adsense σας και βρείτε το ID σας.Είναι κάπως έτσι "pub-1234567890". Αντιγράψτε το ID σας μαζί με το pub- .Πηγαίνετε στο προφίλ σας στο Xomba και πατήστε το κουμπί Edit και  μετά Adsense. Στην καρτέλα με τίτλο Google Adsense Client ID κάντε επικόλληση το ID σας.Πατήστε Save και είστε έτοιμοι.

Μην περιμένετε να βγάλετε εκατομμύρια ούτε να αρχίσει να γεμίζει ο λογαριασμός στην Google με την μία.Θα πάρει χρόνο και θα πρέπει να γράφετε τουλάχιστον ένα post την ημέρα.Καλό γράψιμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain