Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Πώς να κατεβάσετε torrent από το Rapidshare και τα υπόλοιπα File Hosting sites



Τα file hosting sites είναι πάρα πολλά (rapidshare,Megaupload,Hotfiles,Gigasize) και απαιτούν συνδρομή για να έχετε πλήρη δυνατότητα της λειτουργίας τους δηλαδή να ανεβάζετε και να κατεβάζετε αρχεία. Όλα όμως έχουν δυνατότητα δωρεάν μέλους με την οποία μπορείτε να κατεβάσετε ένα αρχείο αλλά με κάποιους περιορισμούς  όπως ότι δεν μπορείτε να κατεβάσετε όλο το αρχείο αλλά σε κομμάτια και αφού περιμένετε ένα λεπτό για κάθε κομμάτι του αρχείου. Σήμερα θα σας δείξουμε πως θα κάνετε αυτή την διαδικασία πολύ πιο απλή και λιγότερο χρονοβόρα.


Το «κατεβαστήρι» που θα μας βοηθήσει σε αυτό ονομάζεται MIPONY.Το κατεβάζεται από εδώ. Προσέξτε κατά την εγκατάσταση να μην εγκαταστήσετε το Babylon toolbar μετά θέλει διαδικασία για να το απεγκαταστήσετε. Το πρόγραμμα υποστηρίζει σχεδόν όλα τα site file hosting. Μετά την εγκατάσταση μεταφέρεστε στην αρχική σας οθόνη.



Για να κατεβάσετε ένα αρχείο αντιγράφεται το url της σελίδας που είναι το link του αρχείου που θέλετε ή αντιγράφεται τα Link των αρχείων και τα προσθέτετε στην καρτέλα Add Link πατώντας Paste and detect link.

Το πρόγραμμα θα ανιχνεύσει εάν είναι ενεργός ο σύνδεσμος και θα εμφανίσει ένα πράσινο τικ αν είναι έτοιμο για κατέβασμα το αρχείο. Στην συνέχεια πατάτε Download selected και θα ξεκινήσει το κατέβασμα όσων αρχείων έχουν επιλεγεί στην στήλη LINK.



Επειδή συνήθως κάθε αρχείο είναι χωρισμένο σε μικρότερα συμπιεσμένα αρχεία. Το Mipony είχε την λειτουργία join files- ένωση αρχείων πατώντας την σχετική καρτέλα. Από εκεί επιλέγεται το σημείο που είναι αποθηκευμένα τα χωρισμένα αρχεία που θέλετε και τα αποθηκεύεται ενωμένα όπου θέλετε εσείς και πατάτε Start.



Μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα λειτουργία του Mipony είναι η λειτουργία browser που έχει στην οποία μπορείτε να ψάξετε στην μηχανή αναζήτησης του προγράμματος όλα τα site από  τα οποία μπορεί να κατεβάσετε αρχεία. Ενδέχεται να μην μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα αρχεία που θέλετε καθώς έχουν βάλει μερικούς περιορισμούς τα site αυτά. Αλλά με λίγο ψάξιμο θα βρείτε αυτό που θέλετε και να εμφανίζεται η ένδειξη Available με πράσινο χρώμα.

 Στην καρτέλα επιλογές Options -Επιλογές μπορείτε να αλλάξετε την γλώσσα, να επιλέξετε την μέγιστη ταχύτητα με την οποία θέλετε να κατεβάσετε ένα αρχείο, τον αριθμό των αρχείων που μπορούν να κατεβαίνουν μαζί καθώς και το μέγιστο από κάθε site



Στην καρτέλα Advanced μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε τα συμπιεσμένα αρχεία να αποσυμπιέζονται αμέσως και να αποθηκεύονται σε ένα φάκελο που θέλετε.



Τέλος του Mipony μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σε smartphone  κινητό καθώς υπάρχει εφαρμογή για να το χρησιμοποιήσετε από απόσταση και να το ελέγξετε με το url που σας δίνει το πρόγραμμα από την καρτέλα Απομαρκυσμένος έλεγχος που βρίκσεται στις Επιλογές.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain