Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Δημιουργήστε συντόμευση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα Windows



Εάν έχετε ένα φίλο, ένα μέλος της οικογένειας, ή ένα συνάδερφος σας με τους οποίους συχνά ανταλάσσετε ηλεκτρονική αλληλογραφία, μπορείτε να δημιουργήσετε μια σύνδεση συντόμευσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην επιφάνεια εργασίας ή στη γραμμή εργασιών. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται την δημιουργία  email στον παραλήπτη για τον οποίο κάνατε την συντόμευση.

Για να δημιουργήσετε μια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συντόμευσης ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 1. Κάντε δεξιό κλικ στην επιφάνεια εργασίας ή την περιοχή που θέλετε να δημιουργήσετε τη συντόμευση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να επιλέξετε νέο και, στη συνέχεια, συντόμευση.

2. Για τη διαδρομή της συντόμευση της εισαγάγετε mailto:friend@example.com όπου friend@example.com είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε από τη συντόμευση.

3. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο και στη συνέχεια πληκτρολογήστε το όνομα που θέλετε να έχει η συντόμευση  και κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος (Finish). Τώρα όταν κάνετε κλικ σε αυτήν τη συντόμευση ένα νέο παράθυρο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα εμφανίζεται  με την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που πληκτρολογήσατε ήδη στο πεδίο προς. 

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain