Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Πως να βλέπετε την ώρα σε διαφορετικές πόλεις ταυτόχρονα


Το Time Zone Converter σας επιτρέπει να βλέπετε την ώρα ανά πάσα στιγμή, σε διαφορετικές πόλεις του κόσμου με ένα μοναδικό και ενδιαφέρον τρόπο. Το εύχρηστο αυτό πρόσθετο του Chrome μπορείτε να το τροποιήσετε όπως θέλετε και να προσθέσετε όσες χώρες εσείς επιθυμείτε. Για να προσθέσετε μία ζώνη ώρας, πολύ απλά εισάγετε το όνομα της πόλης και της χώρας και πατήστε Enter. Αφού το κάνετε αυτό, η επιλογή σας αμέσως προστίθεται στη λίστα σας. Επίσης παρέχονται πληροφορίες για πιθανές δραστηριότητες κάθε στιγμή, π.χ. San Francisco σαν πόλη, United States σαν χώρα και η πληροφορία δραστηριότητας μπορεί να είναι is at home, is sleeping κλπ. 
Αφού εγκαταστήσετε το πρόσθετο αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί που έχει η toolbar και δείτε τις πόλεις με τις αντίστοιχες ώρες τους. Επίσης, μπορείτε να αλλάξετε την ώρα σε μία πόλη και στη συνέχεια αλλάζουν και οι υπόλοιπες σύμφωνα με της διαφορά ώρας τους. 


Το πρόσθετο αυτό δείχνει την ώρα σε 24ωρη μορφή και δίνει περιγραφές για κάθε τοποθεσία, όπως επίσης και προβλέψεις για το τι μπορεί να κάνουν οι άνθρωποι σε κάθε πόλη ανά τον κόσμο. 
Μπορείτε να κατεβάσετε το Time Zone Converter από εδώ

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain