Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Πως να μεταφέρετε τραγούδια από το iPhone/iPod Touch στον υπολογιστή σας χωρίς το iTunes


Όσοι από εσάς είστε καινούριοι χρήστες iOS, ίσως το iTunes να σας δυσκολεύει αρκετά. Υπάρχουν πολλά πιθανά λάθη που μπορεί να κάνετε, όπως επίσης με τη διαδικασία του syncing ίσως πολλές φορές να χάσετε κάποια από τα δεδομένα σας. Ωστόσο υπάρχουν πολλές εφαρμογές οι οποίες σας βοηθούν να παρακάμψετε το iTunes. Μία από αυτές είναι και το Song Exporter Pro. Εσείς που έχετε πολλά τραγούδια στη συσκευή σας (iPhone, iPad ή iPod touch), θα μπορείτε να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, δεδομένου ότι οι συσκευές σας είναι συνδεδεμένες στο ίδιο ασύρματο δίκτυο. Ένα επίσης πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι ότι μπορείτε να κάνετε αυτή τη μεταφορά σε οποιονδήποτε υπολογιστή, μιας και όλα γίνονται μέσω του browser, και δεν υπάρχουν απαιτήσεις σε λογισμικό, drivers ή την εγκατάσταση του iTunes!


Σιγουρευτείτε αρχικά ότι οι συσκευές σας είναι συνδεδεμένες στο ίδιο WiFi και στη συνέχεια τρέξτε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας. Στη συνέχεια πατήστε το μεγάλο κουμπί στο κέντρο της οθόνης με τις νότες και επιλέξτε τα τραγούδια που θέλετε να μεταφέρετε στον υπολογιστή σας. Αφού τελειώσετε με την επιλογή των τραγουδιών, πατήστε το Done που βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία. Η εφαρμογή θα σας εμφανίσει μία διεύθυνση IP, την οποία πρέπει να εισάγετε στον browser του υπολογιστή σας. 



Όταν πατήσετε Enter μετά την εισαγωγή της IP διεύθυνσης, θα σας εμφανιστεί μία λίστα με όλα τα τραγούδια που επιλέξατε. Από εδώ, μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε τα τραγούδια στον υπολογιστή σας. Δίνονται επίσης και δυνατότητες ταξινόμησης των τραγουδιών, όπως επίσης και η δυνατότητα προσθήκης username και password για περισσότερη ασφάλεια και ιδιωτικότητα (Από το μενού των ρυθμίσεων επιλέγετε Authentication toggle).
Song Exporter will work with all iOS devices, although the interface is optimized for iPhone and iPod touch only. For a limited, you can grab Song Exporter Pro for free by heading to the link below.
Το Song Exporter Pro λειτουργεί με όλες τις iOS συσκευές. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το Song Exporter Pro από εδώ

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain