Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Nέες δυνατότητες χρήσης από το Office της Microsoft

Έναν νέο και ιδιαίτερα έξυπνο σχεδιασμό που λειτουργεί άψογα με αφή, γραφίδα, ποντίκι ή πληκτρολόγιο, σε όλες τις νέες συσκευές που τρέχουν Windows, συμπεριλαμβανομένων και των tablets διαθέτει η καινούργια έκδοση του Office της Microsoft και μάλιστα η την customer preview είναι ήδη διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση office.com/preview.

Μάλιστα η σουίτα χαρακτηρίζεται από νέες και ιδιαίτερα σημαντικές δυνατότητες χρήσης:
  • Ψηφιακές Σημειώσεις. Έχετε διαθέσιμες τις σημειώσεις σας στο cloud και μέσω πολλαπλών συσκευών ταυτόχρονα, με το OneNote. Επιλέξτε τον τρόπο χρήσης που σας είναι πιο φυσικός – κρατήστε σημειώσεις μέσω αφής, στυλό ή πληκτρολόγιο, ή χρησιμοποιήστε τα μαζί και μεταβείτε εύκολα από τον έναν τρόπο στον άλλον.
  • Ανάγνωση και επισημάνσεις. Tο Read Mode στο Word παρέχει μια σύγχρονη και εύκολα διαχειρίσιμη εμπειρία ανάγνωσης που προσαρμόζεται αυτόματα σε μικρές και μεγάλες οθόνες. Εστιάστε με zoom σε περιεχόμενο, κάντε stream τα video που βρίσκονται μέσα σε έγγραφα, δείτε τις διορθωτικές επισημάνσεις και γυρίστε σελίδες μέσω αφής.
  • Συναντήσεις. Το PowerPoint έχει μια νέα Presenter View λειτουργία, που δείχνει  μόνο σε σας το slide που παρουσιάζετε και τα επόμενα slide σας, το χρόνο που έχετε για την παρουσίασή σας και τις σημειώσεις για την ομιλία σας, με μια μόνο ματιά. Όσο παρουσιάζετε, μπορείτε να κάνετε zoom, να κρατήσετε μια σημείωση και να πλοηγείστε ανάμεσα στα slide σας, με την αφή και τη γραφίδα. Το Lync προσφέρει επίσης τη δυνατότητα ταυτόχρονης παρακολούθησης HD video από πολλούς συμμετέχοντες (multiparty), κοινά αρχεία OneNote και έναν εικονικό πίνακα για brainstorming με τους συνεργάτες.
  • Οθόνες αφής 82 ιντσών. Δώστε άλλη ζωντάνια στις συναντήσεις, τις παρουσιάσεις και τα μαθήματά σας, είτε δια ζώσης είτε εξ αποστάσεως, με αυτές τις οθόνες από την Perceptive Pixel που είναι πολλαπλής αφής αλλά λειτουργούν και με γραφίδα.
Η πλήρης λίστα των παροχών και της τιμολογιακής πολιτικής θα ανακοινωθεί το φθινόπωρο, ωστόσο ήδη έγιναν γνωστές τρείς νέες συνδρομητικές υπηρεσίες του Office 365. Μόλις θα είναι διαθέσιμες, η κάθε μια από τις νέες συνδρομητικές υπηρεσίες θα περιλαμβάνει τις νέες εκδόσεις των εφαρμογών του Office 2013 — Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher και Access. Επιπλέον, οι συνδρομητές θα λάβουν δικαιώματα για μελλοντικές αναβαθμίσεις των εκδόσεων, καθώς και δικαιώματα ανάλογα με τη χρήση, για έως και πέντε υπολογιστές PC ή Mac και φορητές συσκευές. Οι τρεις νέες εκδόσεις θα είναι οι εξής:
  • Office 365 Home Premium — σχεδιασμένο για οικογένειες και ιδιώτες καταναλωτές. Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο 20 GB στο SkyDrive και 60 λεπτά χρήσης Skype world minutes το μήνα.
  • Office 365 Small Business Premium — σχεδιασμένο για μικρές επιχειρήσεις. Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει επίσης email επιχειρηματικού επιπέδου, κοινόχρηστα ημερολόγια, εργαλεία για website και HD web-conferencing.
  • Office 365 ProPlus — σχεδιασμένα για μεγάλους εταιρικούς πελάτες που απαιτούν αυξημένες επαγγελματικές δυνατότητες και την ευελιξία να λειτουργούν και να διαχειρίζονται τα πάντα στο cloud.


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain