Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Πως να αναλύσετε το προφίλ σας στο facebook




Την εταιρεία Wolfram Research την έχουμε ξαναδεί σε ένα άρθρο για το πως να δημιουργήσετε ένα ισχυρό κωδικό για τον υπολογιστή σας. Πρόκειται για την εταιρεία που αποτελεί μέρος της ομάδα πίσω από τον δημοφιλή «φωνητικό βοηθό» της Apple, Siri, δημιούργησε ένα εργαλείο (βασιζόμενο στη μηχανή «computational knowledge», Wolfram Alpha) το οποίο αναλύει τα δεδομένα του προφίλ σας και σας δημιουργεί μία λεπτομερή αναφορά.


Πρόκειται για μία εφαρμογή όπως όλες οι υπόλοιπες στο Facebook που αφού τις δώσετε πρόσβαση στα δεδομένα σας ετοιμάζει μία αναφορά σχετικά με την "ζωή" σας στο Facebook με γραφήματα και πίνακες. Μπορείτε να δείτε στατιστικά στοιχεία για τους φίλους σας, το ηλικιακό εύρος τους, την οικογενειακή τους κατάσταση, των αριθμό των σχολίων που κάνετε και τον στάτους που αλλάζετε ,ποια είναι τα πιο δημοφιλή σας σχόλια και ποιοι σας κάνουν πιο πολλά like.

Το πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Μπορείτε ακόμα να ψάξετε για πιο συγκεκριμένα στοιχεία θέτοντας ερωτήματα στο Interface του προγράμματος. Δοκιμάστε το και θα εκπλαγείτε με τα δεδομένα που μπορείτε να εκμαιεύσετε από τα δεδομένα σας στο Facebook!


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain