Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Τα καλύτερα εργαλεία για να βελτιώσετε και να ενισχύσετε τις δυνατότητες του πληκτρολογίου στα Windows Νo 2




Συνεχίζουμε το άρθρο για τα προγράμματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να βελτιώσετε τις  λειτουργίες του πληκτρολογίου σας στην αποθήκευση κειμένων ή εικόνας που θέλετε να αποθηκεύσετε και να χρησιμοποιήσετε μεταγενέστερα. Εννοείται ότι πρόκειται για δωρεάν προγράμματα.

CLCL . Ένα απλό πρόγραμμα διαχείρισης πληκτρολογίου. Με το Ctrl+C ανοίγεται το ιστορικό. Μπορείτε να επικολλήσετε κομμάτια που χρησιμοποιείται πολλά και να δημιουργήσετε την δική σας συντόμευση για να κάνετε επικόλληση ώστε να μην συγχέεται με άλλα προγράμματα. Επίσης  μπορείτε να εγκαταστήσετε και πρόσθετα για περισσότερες δυνατότητες.



ArsClip.  Ένα δωρεάν πρόγραμμα για Windows το οποίο είναι φορητό(δεν χρειάζεται εγκατάσταση) και υποστηρίζει όλες τις μορφές αρχείων. Μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε τις καταχωρίσεις σας και να να αποθηκεύσετε και ολόκληρους φακέλους που χρησιμοοποιείτε συχνά και κάνετε επικόλληση.



AutoClipX. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με το οποίο προγραμματίζεται το ποντίκι σας με συγκεκριμένα πλήκτρα του να μπορείτε να αντιγράψετε την καταχώριση που θέλετε απλά μαρκάροντας την. Το ίδιο απλά μπορείτε να το κάνετε και επικόλληση. Η επιλογή της αυτόματης επικόλλησης μπορεί να αναιρεθεί για συγκεκριμένα παράθυρα ώστε ναμην σας δημιουργεί πρόβλημα. Σας επιτρέπει ακόμα να αφαιρέσετε τα κενά και τους αριθμούς και να τα αντικαταστήσετε με το κείμενο που θέλετε.



Clipboardic. Κρατά στη μνήμη του ότι έχετε κάνει αντιγραφή και επικόλληση με το πληκτρολόγιο σας σε ένα αρχείο. Όταν θέλετε να κάνετε επικόλληση κάτι απλά το επιλέγετε και το κάνετε μέσα από το πληκτρολόγιο. Σας επιτρέπει επίσης να μεταφέρετε αρχεία σε άλλο υπολογιστή σε ένα τοπικό δίκτυο( LAN).



OrangeNote.  Λειτουργεί στα Windows. Μπορείτε να αποθηκεύσετε απεριόριστο αριθμό καταχωρήσεων κειμένου και να κάνετε αναζήτηση κειμένου για να το βρείτε στη συνέχεια. Σε κάθε καταχώρηση μπορείτε να βάλετε ξεχωριστή συντόμευση πληκτρολογίου. Κρατάει ιστορικό για ότιδήποτε κάνετε επικόλληση  οπότε μπορείτε να το βρείτε με αναζήτηση.



Karen’s Clipboard Viewer.  Πρόκειται για ένα πολύ απλό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να δείτε τι αποθηκεύετε στο πληκτρολόγιο.  Υποστηρίζει μορφές  TXT, BMP, WMF, και DIB για τις οποίες υπάρχει ξεχωριστή καρτέλα.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain