Θα έχετε
παρατηρήσει ότι όταν πάτε να κλείσετε τα Lion, είστε υποχρεωμένοι κάθε
φορά να απο-επιλέγετε το κουτάκι που σας ζητάει να επανεκκινείτε τον
υπολογιστή με στην κατάσταση που τον είχατε προτού τον κλείσετε. Μερικοί
το βρίσκουν χρήσιμο και η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές είναι όντως,
ωστόσο υπάρχει και μία μερίδα ανθρώπων που το βρίσκουν ενοχλητικό.
