Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Πώς να κάνετε ακόμα πιο ρεαλιστικό το Football Manager 2011


Το Football Manager  αποτελεί μια μανία πολλών χρόνων για πολλούς ποδοσφαιρόφιλους. Με το πέρασμα του χρόνου η εταιρεία προσπάθησε να το κάνει όλο και πιο αληθοφανές με τις τελευταίες εκδόσεις να έχουν και πραγματική απεικόνιση των παικτών. Μια ομάδα παιδιών με μεράκι και όρεξη έχουν κάνει ένα πολύ καλό πακέτο που μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε φωτογραφίες 80.000 παικτών καθώς και εμβλήματα όλων των ομάδων και ομοσπονδιών στο κόσμο.

Το αρχείο είναι αρκετά μεγάλο και μπορείτε να το κατεβάσετε σε κομμάτια από το επίσημο  site του δημιουργού του αφού κάνετε μια εγγραφή με ένα mail σας http://sortitoutsi.net/forum/topic/47747-download-megapack-3-0-alternative-links/  ή μπορείτε να το αναζητήσετε σε διάφορες μηχανές αναζήτησης torrent  με το όνομα “sortitoutsi Megapack ή  “MEGAPACK Version 3.0 & Metallic Logos FM11”.

Αφού τα κατεβάσετε θα είναι σε μορφή .rar δηλαδή συμπιεσμένα. Αποσυμπιέστε τα ένα ένα με τη σειρά γιατί είναι και πολλά, και μεταφέρετε τα στο φάκελο graphics του παιχνιδιού. Ενδεικτική διαδρομή για το φάκελο για Windows Vista "C:\Users\”Το Όνομα του χρήστη”\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\graphics».Προτιμήστε να κάνετε αποσυμπίεση πρώτα τα αρχεία με τις φωτογραφίες μετά το update 3.1 και τέλος τα Metalics logos.

Στη συνέχεια πάτε στο παιχνίδι επιλέγεται Preferences” μετά Display & Sounds”, βγάζετε το τικ από το Use skin casheκαι επιλέγεται Always reload skin on confirms”.Πατήστε Confirm κάτω δεξιά και είστε έτοιμοι για λιώσιμο!

TIP!Αν σας παρουσιαστεί πρόβλημα με τα πρόσωπα και δεν εμφανίζονται τότε δημιουργήστε ένα νέο φάκελο με το όνομα faces μέσα στο φάκελο graphics και βάλτε εκεί τα πρόσωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain