Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Πως να μειώσετε τον χρόνο εκκίνησης και να βρείτε λύσεις για τα προβλήματα του PC με το Soluto



Το Soluto είναι ένα πρόγραμμα που σας βοηθάει να μειώσετε τον χρόνο boot του υπολογιστή σας και σας επιτρέπει να βρείτε λύσεις όταν κρασάρουν επιμέρους προγράμματα.

Το Soluto μπορεί να αναλύσει τους web browsers και να τους καθαρίσει από addons που τους καθυστερούν, όπως και να αναλύει τους λόγους τα προγράμματα που κρασάρουν.


Η ανάλυση εκκίνησης σας δίνει την δυνατότητα να καθυστερήσετε προγράμματα όπως το Dropbox κατά την εκκίνηση και μειώσετε τον χρόνο εκκίνησης μόνο στα 25 δευτερόλεπτα.


Η οθόνη πρόσθετων των web browser σας επιτρέψει να απενεργοποιήσετε τα πρόσθετα εγκατεστημένα σε Firefox, Chrome, ή στον Internet Explorer.


Η ανάλυση των λόγων που κρασάρει το σύστημα ή τα προγράμματα στον υπολογιστή σας δίνει την ευκαιρία να δίνετε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Φαντάζομαι όλοι γνωρίζετε την ενοχλητική λειτουργία των Windows που όταν παρουσιάζεται σφάλμα σε μια εφαρμογή σας ρωτά εάν θέλετε να στείλετε μια αναφορά στη Microsoft. Το Soluto αντικαθιστά το παράθυρο διαλόγου με ένα “συννεφάκι” που σας  δείχνει μια λύση για το πρόβλημα.


Να θυμάστε ότι ορισμένες από τις δυνατότητες, όπως η ανάλυση προβλημάτων  και η μείωση του χρόνου εκκίνησης θα βελτιώνετε με τον χρόνο, καθώς το Soluto συλλέγει περισσότερα δεδομένα σχετικά με λύσεις και η λειτουργία του υπολογιστή σας.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain