Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Πώς να προσθέσετε το facebook chat στην πλευρική γραμμή του Mozilla Firefox




Με την νέα του μορφή το Chat στο facebook είναι αρκετά άβολο τοποθετημένο στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου σας και δύσκολο στην χρήση. Εκτός αυτού υπάρχουν μερικοί οι οποίοι μπαίνουν στο facebook για το chat του. Σήμερα θα δούμε πως μπορείτε να έχετε το facebook chat στο παράθυρο του Mozilla σας χωρίς να έχετε ανοικτό παράθυρο με το facebook.


Ανοίξτε το Mozilla Firefox και επιλέξτε Σελιδοδείκτες από την Εργαλειοθήκη Μενού. Πατήστε δεξί κλικ καθώς είναι ανοιχτό το πτυσσόμενο μενού και επιλέξτε Νέος σελιδοδείκτης. Αλλιώς ανοίξτε το πτυσσόμενο μενού ,αρκεί να έχετε έναν αταξινόμητο σελιδοδείκτη, και πατήστε αταξινόμητοι σελιδοδείκτες. Στο παράθυρο με τίτλο βιβλιοθήκη που θα σας ανοίξει επιλέξτε οργάνωση και μετά Νέος σελιδοδείκτης.

Θα σας ανοίξει το παρακάτω παράθυρο στο οποίο συμπληρώνεται τα παρακάτω



Όνομα: Facebook Chat
Τοποθεσία : http://www.facebook.com/presence/popout.php
Και βάζετε τικ στην επιλογή «Φόρτωση σελιδοδείκτη στην πλευρική στήλη.»

Στην συνέχεια από το μενού του Firefox επιλέγετε Προβολή πλευρική στήλη >> Σελιδοδείκτες και επιλέξτε το Σελιδοδείκτη που δημιουργήσαμε με όνομα Facebook Chat.



Μπορείτε να μεγαλώσετε και μικρύνετε το περιθώριο της πλευρικής στήλης ανάλογα με τι χώρο θέλετε να έχετε διαθέσιμο. Καλό θα ήταν να το μεγαλώσετε λίγο για να φαίνετε η συνομιλία σας. Καλό Chatting!


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain