Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Πώς να κάνετε σε μορφή PDF μία ιστοσελίδα

Ένα πολύ χρήσιμο και σπάνιο πρόγραμμα είναι το 7 PDF Website Converter.Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που λειτουργεί με Firefox και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε οποιοδήποτε PDF από οποιοδήποτε site θέλετε. Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα μπαίνετε στο  http://www.7-pdf.de/7-pdf-website-converter/description/ και επιλέξτε από αριστερά εάν θέλετε το software για τον υπολογιστή ή την φορητή έκδοση για το usb stick σας.


Υπάρχει φυσικά και η έκδοση pro που είναι επί πληρωμή και έχετε όλες τις λειτουργίες για πάντα. Στην δωρεάν έκδοση ορισμένες λειτουργίες όπως η δυνατότητα να μεταφέρετε τα links από το site.
 



Το πρόγραμμα είναι πολύ απλό στην εγκατάσταση και στην χρήση καθώς περιέχει και τα ελληνικά σαν γλώσσα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να  επιλέξετε και να σύρετε το url του ιστότοπου που θέλετε στην γραμμή κειμένου που βρίσκεται πάνω αριστερά  και να πατήσετε Convert to PDF. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το πρόγραμμα.



Μπορείτε με τις καρτέλες να ρυθμίσετε επιλογές όπως το τίτλο του PDF ,εάν θέλετε να εμφανίζεται και το back round, να βάλετε περιεχόμενα και τα να εμφανίζονται ενεργά τα Links του site που μετατρέπετε. Υπάρχει ακόμα δυνατότητα εκτύπωσης σε e-Book.Όπως είπαμε μερικές λειτουργίες έχουν ισχύ για 30 μέρες.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain