Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Πώς να παρακολουθήσετε τηλεόραση μέσω του υπολογιστή σας


Θέλετε να παρακολουθήσετε τηλεόραση στον υπολογιστή σας και να σερφάρετε στο ίντερνετ ταυτόχρονα? Το TV for Google Chrome είναι μία επέκταση για τον Chrome, η οποία σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τηλεοπτικά κανάλια κατευθείαν από τον browser σας. Σας παρέχει τηλεοπτικούς σταθμούς από όλο τον κόσμο και σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το είδος του καναλιού (επιχειρηματικό, θρησκευτικό, εκπαιδευτικό, αθλητικό, μουσικό, ειδησεογραφικό, διασκεδαστικό κλπ) που θα παρακολουθήσετε. Επιπλέον, τα κανάλια ενημερώνονται αυτόματα και χωρίζονται ανά χώρα και ανά κατηγορία (είδος). Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε τη χώρα και στη συνέχεια το κανάλι που επιθυμείτε. Θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο και θα φορτώσει το κανάλι αμέσως.

Αφού εγκαταστήσετε την επέκταση (extension), κλικάρετε στο κουμπί που εμφανίζεται στην toolbar και θα ανοίξει μία λίστα με τηλεοπτικά κανάλια, χωρισμένα ανά χώρα και είδος. Μπορείτε να βρείτε σχεδόν όλες τις χώρες στη λίστα, ωστόσο κάποιοι σταθμοί από συγκεκριμένες χώρες μπορεί να μην είναι διαθέσιμοι.


Κάντε κλικ σε μία χώρα για να δείτε τα κανάλια της ή απλώς κλικάρετε σε μία κατηγορία και στη συνέχεια επιλέξτε κανάλι. Κάποιες από τις κατηγορίες είναι οι εξής: News, Music, Sports, Lifestyle, Movies, Business, Kids, Religious, Shopping κλπ.


Αφού κλικάρετε στο κανάλι από τη λίστα, ίσως χρειαστεί να περιμένετε λιγάκι μέχρι να φορτώσει το βίντεο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε σε full-screen κάνοντας διπλό κλικ πάνω στο βίντεο. Πρέπει να σημειωθεί ότι το extension απαιτεί Windows Media Player plugin. Εάν δεν το έχετε εγκαταστήσει στον browser σας, μπορείτε να το προσθέσετε στη λίστα των extension σας. 

 
Το extension παίζει καλά για τα περισσότερα βίντεο, ωστόσο μπορεί να βρείτε κάποια κανάλια με τεχνικά προβλήματα και άλλα τα οποία δεν αποκρίνονται σωστά.

Μπορείτε να κατεβάσετε το extension TV for Google Chrome από εδώ



AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain