Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Πώς να προγραμματίσετε e-mail να σταλθούν αργότερα στο Gmail


Με τη βοήθεια του Right Inbox, μπορείτε να προγραμματίζετε τα e-mail σας να στέλνονται σε καθορισμένο χρόνο. Χρησιμοποιώντας αυτό το extension μπορείτε να θέσετε την ώρα και ημερομηνία που θέλετε να σταλεί το μήνυμά σας. Έτσι ποτέ δε θα ξεχνάτε να στείλετε ένα σημαντικό e-mail. Επίσης, υποστηρίζονται όλες οι time zones για τα μηνύματα που θέλετε ενδεχομένως να στείλετε σε χώρες του εξωτερικού που έχουν διαφορά ώρας με τη χώρα που βρίσκεστε. 
Μετά την εγκατάσταση αυτού του πρόσθετου στον Chrome, μία επιλογή Right Inbox For Gmail is Ready είναι διαθέσιμη κατά την είσοδό σας στο Gmail. Πατήστε Continue και θα δείτε στη συνέχεια ένα κουμπί Send Later που θα προστεθεί στο Gmail. Την επόμενη φορά που θα θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα σε προκαθορισμένο χρόνο, διαλέξτε την ώρα από ένα αναδυόμενο μενού και το μήνυμά σας θα αποθηκευτεί στα πρόχειρα. 
Όταν θα κλικάρετε στην συγκεκριμένη ώρα που θέλετε, θα σας ζητηθεί επίσης να καθορίσετε την ημερομηνία, ώρα και time zone. 
Το Right Inbox είναι πολύ ελαφρύ, γρήγορο και παρέχει μία πολύ χρήσιμη επιλογή στους χρήστες, την οποία κακώς δεν έχει ενσωματωμένη από προεπιλογή το Gmail. 

Μπορείτε να κατεβάστε το extension για τον Chrome από εδώ


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain