Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Χρηστικά δωρεάν site web apps και add ons No 22



Ψάξαμε και βρήκαμε και σήμερα ενδιαφέροντα πρόσθετα για τον Chrome web apps για τα social media, για την ανεύρεση των καλύτερων εφαρμογών σας χρειάζονται αλλά και πως να κάνετε το βιογραφικό σας να ξεχωρίζει.



Mingly: Πρόκειται για μία εφαρμογή η οποία σας βοηθάει να είστε ενημερωμένοι με όλα τους λογαριασμούς σας στα κοινωνικά δίκτυα. Κατεβάζετε ένα πρόσθετο για τον browser τον οποίο χρησιμοποιείτε, αφού κάνετε εγγραφή με το λογαριασμό gmail σας και εμφανίζεται στα εισερχόμενα σας μετά την εγκατάσταση του. Εκεί θα υπάρχει πλέον και η επιλογή Mingly με την οποία θα ενημερώνεστε και θα παίρνετε ειδοποιήσεις από κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook, Twitter και Linkedin. Μπορείτε να στείλετε ακόμα μηνύματα απευθείας στις επαφές σας μέσω του Gmail.




Flapcast: Εάν είστε ακροατές podcast προγραμμάτων και δεν θέλετε να μπαίνετε στο ITunes συνέχεια υπάρχουν πολλά προγράμματα  αλλά το Flpocast είναι από τα λίγα που ξεχωρίζει. Αφού κάνετε την εγγραφή σας με κάποιο mail σας, μπορείτε να ακούσετε τα podcast στα οποία είστε εγγεγραμμένοι κατευθείαν από το σύννεφο χωρίς να τα κατεβάσετε. Επίσης μπορείτε να πατήσετε κατευθείαν το play Και να αναπαράγεται το podcast σε αντίθεση με το I Tunes που θέλει δύο κλικ παραπάνω. Ακόμα έχει την δική του μηχανή αναζήτησης για να βρίσκεται καινούργια επεισόδια αλλά και τα πιο δημοφιλή.


KareerMe:  Για να κάνεις την διαφορά στην αναζήτηση εργασίας ίσως χρειαστείς κάτι καλύτερο από ένα απλό βιογραφικό. Υπάρχουν site που σας προσφέρουν επιπλέον επιλογές που θα κάνουν το βιογραφικό σας να ξεχωρίσει. Ένα από αυτά είναι και το kareerMe. Με την δημιουργία του λογαριασμού σας έχετε δωρεάν την δυνατότητα να δημιουργήσετε 3 βιογραφικά. Σας δίνεται ένα μοναδικό url στο οποίο εμφανίζεται το βιογραφικό σας και μπορείτε να στέλνετε στον εν δυνάμει εργοδότη σας. Εκτός από τα παραδοσιακά πεδία μπορείτε να προσθέσετε και ένα βίντεο με τον εαυτό σας και να προωθήσετε καλύτερα τα χαρακτηριστικά σας. Μπορείτε ακόμα να επισυνάψετε και αρχεία σε μορφή  pdf  για να τα κατεβάσει κάθε ενδιαφερόμενος.


BestVendor: Συνήθως όταν δοκιμάσουμε μία εφαρμογή και μας βολεύει στην δουλεία μας μένουμε σε αυτή και δεν μας νοιάζει τίποτε καινούργιο το οποίο βγαίνει και θα μας έκανε την δουλεία ακόμα πιο εύκολη. Στην προσπάθεια μας να βρούμε  προτάσεις για κατάλληλα εργαλεία μας βοηθάει το best vendor. Βασισμένο στο προφίλ σας στο Linked in και σε 3 εφαρμογές που βάζετε σαν αγαπημένες στο λογαριασμό σας στο πρόγραμμα. Στην συνέχεια θα σας κατηγοριοποιήσει τις προτεινόμενες εφαρμογές ανάλογα με το τι κάνουν και μπορείτε να προσθέσετε μία wish list. Μέσω του λογαριασμού σας στο LinkedIn μπορείτε να καλείτε και τους φίλους σας να δοκιμάζουν εφαρμογές που προτείνετε.


 Safebox: Η χρήση του Dropbox είναι πολύ πρακτική αλλά κρύβει και κινδύνους.Αν και υπάρχουν μέτρα προφύλαξης από το ίδιο το site ποτέ δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για την ασφάλεια των αρχείων που ανεβάζεται. Μία λύση για να σιγουρευτείτε ότι τα αρχεία που ανεβάζεται είναι προσβάσιμα μόνο από άτομα που θέλετε είναι το Safebox. Αυτό που κάνει είναι να κωδικοποιεί τα αρχεία σας με ένα κλειδί που δημιουργεί το πρόγραμμα και να τα ανεβάζει σε ένα φάκελο μέσα στο Dropbox στον οποίο μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο όσοι έχουν το κλειδί που δημιούργησε το Safebox. Το κόστος του είναι 0,99 $ αλλά εάν έχετε αρχεία που θέλετε να είναι απολύτως ασφαλή αξίζει να τα δώσετε.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain