Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Δωρεάν site,web apps και add ons Νο 25

Βρήκαμε και σήμερα και σας παρουσιάζουμε ενδιαφέροντα site ,web tools και add ons για κάθε γούστο!



Svpply: Πρόκειται για μία κοινότητα ανταλλαγής προτιμήσεων  προϊόντων. Κάνετε εγγραφή με κάποιο mail σας ή με το λογαριασμό σας στο Twitter ή στο facebook. Εδώ μοιράζεστε προϊόντα που βρίσκεται σε αναζητήσεις σας στο Internet και το ίδιο κάνουν και οι φίλοι σας χωρισμένα σε κατηγορίες όπως ρουχισμός, τεχνολογία, αξεσουάρ. Μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας τροφοδότηση για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν αλλά και να κάνετε μία προσωπική wishlist για αυτά που θέλετε να πάρετε. Υπάρχουν ακόμα μερικά εργαλεία όπως το σελιδοδείκτη «Αγορά αργότερα». Τέλος μπορείτε να φιλτράρετε τα προϊόντα με βάση την τιμή και την κατηγορία.


Pandamian: Για όσους θέλουν να κρατούν ένα ημερολόγιο online οι πλατφόρμες για blog είναι ιδανικές. Τι γίνεται όμως για όσους θέλουν να γράψουν ένα βιβλίο και να το προωθήσουν ηλεκτρονικά? Μια πλατφόρμα για επίδοξους συγγραφείς είναι η Pandamian. Ξεκινάτε δημιουργώντας το λογαριασμό σας με κάποιο mail σας και ξεκινάτε την συγγραφή. Μπορείτε να χωρίσετε τα κεφάλαια να κάνετε μορφοποίηση να προσθέστε εξωτερικούς συνδέσμους και να το σώσετε για επεξεργασία αργότερα. Στο τέλος σας δίνεται ένα μοναδικό url το οποίο μπορείτε να προωθήσετε στους φίλους σας για να διαβάσουν την δουλειά σας αλλά και σε αναγνώστες οι οποίοι μπορούνε να αφήνουν και σχόλια σε κάθε κεφάλαιο. Το πρόγραμμα παρέχει και στατιστικά για την αναγνωσιμότητα του βιβλίου σας.


Free Printable Labels Gallery: Οι ετικέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες πτυχές της ζωής μας από το να στολίσετε ένα δώρο μέχρι να βάλετε το όνομα σας σε ένα τετράδιο. Σε αυτό το site υπάρχει μία  μεγάλη ποικιλία από ετικέτες για διάφορες περιστάσεις. Μπορείτε να κατεβάσετε την ετικέτα που θέλετε σε μορφή PDF στο οποίο μπορείτε να συμπληρώσετε και να το εκτυπώσετε.


 Friend-Pointer: Θέλετε να σερφάρετε με έναν φίλο σας σε κάποιο site αλλά είναι μακριά από εσάς? Το friend pointer είναι ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να σερφάρετε σε πραγματικό χρόνο με τον φίλο σας οπουδήποτε και αν βρίσκετε. Κατεβάζετε και εσείς και ο φίλος σας το πρόσθετο για τον browser σας Google Chrome, Firefox, Safari, και Android Browser. Αφού συνδεθείτε στο site που θέλετε ελέγχετε έναν κοινό κέρσορα ποντικιού τον οποίο μετακινείτε και κάνετε την περιήγηση. Ταυτόχρονα ανοίγει και ένα παράθυρο chat όπου μπορείτε να ανταλλάσετε απόψεις. Μπορείτε να καλέστε φίλους σας από το Facebook και το Twitter.




Tumblr Music Player: Εάν είστε δημιουργός ενός blog στο Tumbler ή στο Blogger και θέλετε να προσθέσετε μουσική στο μπλοκ σας τότε η εφαρμογή Tumblr Music Player: είναι αυτό που ζητάτε. Για να δημιουργήσετε την λίστα αναπαραγωγή σας επιλέγετε το skin του Player σας ,στην συνέχεια δίνεται το τίτλο του τραγουδιού μαζί με ένα link (δουλεύουν και link από το youtube) και τέλος κάνετε κάποιες ρυθμίσεις . Όταν τελειώσετε σας δίνετε ο κώδικας για να τον προσθέσετε στην πλατφόρμα του μπλοκ σας.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain