Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Πώς να συγκεντρώσετε πληροφορίες για ένα ταξίδι που πρόκειται να κάνετε με το Ask a Nomad


Όσοι από εσάς ταξιδεύετε συχνά, σίγουρα θα βρεθήκατε σε θέση αναζήτησης πληροφοριών για τα νέα μέρη που πρόκειται να επισκεφθείτε. Ωστόσο παρόλο που υπάρχει πληθώρα πληροφοριών διαθέσιμη, πολλές φορές μπορεί να μην ικανοποιηθήκατε πλήρως. Με την καινούρια εφαρμογή Ask a Nomad που παρουσιάζεται παρακάτω, θα μπορείτε να πάρετε απαντήσεις σε ό,τι μπορεί να χρειαστείτε, σχετικά με ένα ταξίδι που σχεδιάζετε και τις σχετικές γεωγραφικές τοποθεσίες. 
Η εταιρία που βρίσκεται πίσω από την εφαρμογή Ask a Nomad, είναι η WorldNomads.com και επικεντρώνεται κυρίως σε ζητήματα ταξιδιωτικής ασφάλειας. Δημιουργήθηκε λοιπόν η σχετική εφαρμογή προκειμένου να ικανοποιήσει τους ταξιδιώτες, παρέχοντάς τους πληροφορίες τοποθεσιών που επιθυμούν να επισκεφθούν. Η εφαρμογή είναι εύχρηστη και πολύ ενημερωμένη σχετικά με τα ζητήματα ταξιδιών. Η εφαρμογή Ask a Nomad έχει επίσης διαθέσιμη μια Web εφαρμογή, από όπου μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε, ωστόσο η εμπειρία χρήσης της στο iPad κρίνεται μοναδική.  


Οι ερωτήσεις

Εφόσον εγγραφείτε στην υπηρεσία, μπορείτε να επιλέξετε μία τοποθεσία και στη συνέχεια να πατήσετε πάνω στο “Ask a Question”. Δεν υπάρχουν περαιτέρω βήματα σε αυτό το σημείο, είναι αρκετά απλό. Θέτετε την ερώτησή σας και όταν αρχίσουν να υπάρχουν απαντήσεις από άλλους χρήστες θα λαμβάνετε τις σχετικές ενημερώσεις.
Επίσης, μπορείτε να βοηθηθείτε στο σχεδιασμό ενός ταξιδιού σας σε πραγματικό χρόνο από συγκεκριμένους ταξιδιώτες, που εσείς επιλέγετε. 



Οι απαντήσεις

Εάν έχετε ταξιδέψει αρκετά, μπορεί η εφαρμογή Ask a Nomad να σας φανεί απλή και χάσιμο χρόνου. Ωστόσο με την επιλογή “I know”, μπορείτε να χαρακτηρίζετε κάποιες περιοχές που έχετε επισκεφθεί ως γνώριμες, και έτσι να μπορείτε να απαντήσετε σε ερωτήσεις που έχουν υποβάλλει άλλοι χρήστες σχετικά με αυτές. 


Πρόκειται για έναν αρκετά έξυπνο τρόπο που κρατάει σε επαφή ανθρώπους που ενδιαφέρονται για μία περιοχή. Έτσι μπορεί κανείς να γλιτώσει αρκετό χρόνο που θα σπαταλούσε αναζητώντας πληροφορίες σε πολλά μέρη.


Η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να προσομοιάζει τη διαδικασία ανεύρεσης ατόμων που έχουν επισκεφθεί ένα μέρος και υποβολής ερωτήσεων σε αυτά. 


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain