Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

Μετατρέψτε εύκολα τα pdf σε κείμενο Word και εικόνες


Εάν θέλετε ένα χρήσιμο εργαλείο, το οποίο θα μπορεί να μετατρέψει τα pdf σας σε κείμενο, χωρίς να χρειάζεται να παραμετροποιήσετε τις ρυθμίσεις, τότε το First PDF θα σας φανεί πολύ χρήσιμο. Πρόκειται για μία απλή, δωρεάν εφαρμογή για Windows, η οποία όχι μόνο μετατρέπει τα pdf σε κείμενο αλλά μπορεί επίσης να εξάγει αρχεία PNG, JPEG, TIFF, BMP, GIF και Multi TIFF. Έτσι, θα μπορείτε πλέον να επεξεργαστείτε κάποια αρχεία pdf, κρατώντας φυσικά την αρχική μορφοποίηση και δομή του κειμένου εάν το θέλετε. 
Η εφαρμογή έχει 2 βασικά κουμπιά στην κορυφή της σελίδας (PDF to Word και PDF to Images) για τις αντίστοιχες μετατροπές. Για να κάνετε τη μετατροπή PDF to DOC, επιλέξτε το Word από το PDF to Word tab και στη συνέχεια σύρτε τα αρχεία που θέλετε στη λίστα των αρχείων PDF, στα αριστερά του παραθύρου. Παρέχεται επίσης και μία προεπισκόπηση του επιλεγμένου αρχείου. Στη συνέχεια, κλικάρετε το Browse για να επιλέξετε την τοποθεσία στην οποία θέλετε να αποθηκευτεί το αρχείο σας, και πατώντας GO ξεκινά η μετατροπή. 
Ομοίως, για να μετατρέψετε ένα pdf σε αρχείο εικόνας, επιλέξτε το PDF to Images tab και σύρτε πάλι το  pdf που θέλετε. Τώρα, στο αναδυόμενο μενού στα δεξιά, επιλέξτε τον τύπο του αρχείου που θέλετε να αναπαράγετε. Στη συνέχεια, πάλι Browse και GO.


Μπορεί κάποιες φορές να καθυστερήσει στη μετατροπή μεγάλων pdf σε word, αλλά δουλεύει καλά σε Windows XP, Windows Vista, Windows 7 και Windows 8.
Μπορείτε να κατεβάσετε το First PDF από εδώ

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain