Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Πώς να καθαρίσετε την λίστα των εφαρμογών που έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς σας



Το Facebook, Twitter, Google, Dropbox, και όλες οι άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες εκεί έξω μπορεί να προσεγγιστούν από διάφορες εφαρμογές και άλλες υπηρεσίες. Εδώ είναι μερικές συνδέσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε γρήγορα τους λογαριασμούς από τους οποίους έχετε πρόσβαση.



Google Account






Ίσως το πιο σημαντικό από τους λογαριασμούς είναι το Gmail σας ή ο λογαριασμός Google. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παρακάτω link για να δείτε κάθε εφαρμογή και υπηρεσία που έχει πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Εκεί, θα δείτε μια λίστα σαν την παραπάνω εικόνα,από όπου  μπορείτε γρήγορα να τις καθαρίσετε αν το επιλέξετε.



Facebook 


Επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο για να αποκτήσετε πρόσβαση στις  ρυθμίσεις της σελίδας σας στο Facebook όπου θα δείτε μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που μπορούν να έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Κάντε κλικ στο Χ δίπλα σε κάθε εφαρμογή ή site για να το διαγράψετε.


Windows Live (Hotmail, Messenger, etc)


Η σύνδεση αυτή κάνει το ίδιο με τα υπόλοιπα, μόνο και μόνο για το Windows Live.


Dropbox


Υπάρχει πολλές  εφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν το API Dropbox, και θα πρέπει να καθαρίσετε αυτόν τον κατάλογο.


Twitter


Θα εκπλαγείτε από το  πόσες εφαρμογές έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό σας Twitter. Ώρα να μικρύνετε τον κατάλογο.


Yahoo, LinkedIn, Flickr, Instagram, Foursquare, and Flickr


Για όλα τα υπόλοιπα, μπορείτε να πάτε στο MyPermissions.org και να κάνετε κλικ στο εικονίδιο απευθείας από τη σελίδα τους για να φτάσουμε στην σελίδα των ρυθμίσεων για την εφαρμογή.


Advertisement

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain