Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Τρόπος απενεργοποίησης του σχολιασμού στο YouTube.



Το YouTube έχει την μοναδική ικανότητα να σας σπάει τα νεύρα,στην προσπάθεια του για περισσότερα κέρδη , κάτι το οποίο είναι ο λόγος για ενοχλήσεις του YouTube που γίνεται τόσο έντονη όσο περισσότερο το χρησιμοποιήται. Πολλά από αυτά τα χαρακτηριστικά, όπως οι επισημάνσεις μπορεί να απενεργοποιηθούν μόνιμα, προσφέροντας σας μια πιο απολαυστική εμπειρία θέασης.

Μπορεί να μην το συνειδητοποιείται καν ότι πολλά βίντεο στο YouTube έχουν  σχολιασμό, ή ίσως δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι μπορεί να απενεργοποιηθεί. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με τους σχολιασμούς, αλλά μπορεί να είναι μερικές φορές υπερβολικό.


Το παρακάτω στιγμιότυπο είναι ένα παράδειγμα των σχολιασμών σε υπερθετικό βαθμό.

Κανονικά, θα πρέπει να τα απενεργοποιήσετε, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις. Με τα σχόλια ανοικτά, η εμπειρία θέασης μας είναι σίγουρα λιγότερο αποδοτική και σας αποσπούν την προσοχή.





Όπως είπαμε, μπορείτε προφανώς να  τις απενεργοποιήσετε  μέσω των ρυθμίσεων πατώντας το γρανάζι   στην κάτω δεξιά γωνία. Υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε.

Το Autoplay θα παίξει αυτόματα το επόμενο τραγούδι σε μια λίστα αναπαραγωγής.

Όταν Απενεργοποίησεται το autoplay,θα μείνει απενεργοποιημένο, έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε το YouTube ή κάνετε κλικ σε ένα άλλο βίντεο δεν θα σας γυρίσει την πλάτη, όπως κάνουν οι  σχολιασμοί. Πλέον, υπάρχει ένας ακόμα πιο εύκολος τρόπος για να γίνει αυτό.

  Επιπλέον, μερικές φορές μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα αναπαραγωγής, ποιότητα, καθώς και αν θέλετε υπότιτλους και κλειστές λεζάντες (όταν είναι διαθέσιμο). Εάν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο "Επιλογές" δίπλα στο "Υπότιτλοι / CC", μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την εμφάνιση και τη θέση τους.



Αυτό είναι το πώς μπορείτε να επηρεάσετε την αναπαραγωγή βίντεο σε μεγάλο βαθμό ανά βίντεο, αλλά τι γίνεται αν θέλετε να κάνετε αλλαγές που επηρεάζουν ολόκληρο το λογαριασμό σας, δηλαδή να απενεργοποιήσετε τα σχόλια μόνιμα; 


Απενεργοποίηση του σχολιασμού μόνιμαΑνοίξτε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, κάνοντας κλικ στο προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο γρανάζι στις  "Ρυθμίσεις" youtube .




Στην επόμενη οθόνη, κάντε κλικ στο "Αναπαραγωγή". Υπάρχει ένα πλαίσιο ελέγχου για να απενεργοποιήσετε τα σχόλια κάτω από τον τίτλο "Σχολιασμοί και αλληλεπίδραση."

Απενεργοποίηση της επιλογής αυτής θα απενεργοποιήσει σχολιασμούς και άλλο περιεχόμενο σε όλα τα βίντεο, εφ 'όσον είστε συνδεδεμένοι με το λογαριασμό σας.



Σημειώστε, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τις λεζάντες εδώ, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να τις  ρυθμίσετε χειροκίνητα απο τις ρυθμίσεις του βίντεο. Υπάρχει επίσης η "ποιότητα αναπαραγωγής βίντεο" επιλογή, ώστε να μπορείτε να καθορίσετε εάν το YouTube θα πρέπει να επιλέξει την καλύτερη ροή ποιότητας βίντεο ανάλογα με τη σύνδεσή σας και το μέγεθος του, ή μπορείτε να πείτε ποτέ να παίξει ένα βίντεο σε υψηλή ποιότητα.

Αυτό είναι ιδανικό για αργές συνδέσεις, και αν θέλετε να δείτε ένα βίντεο σε μια υψηλότερη ποιότητα, μπορείτε πάντα να επιλέξετε να το κάνετε από τα στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής.


Έτσι βλέπετε, από τις διαθέσιμες επιλογές, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να βελτιώσετε την οπτική σας εμπειρία, αλλά πάνω απ 'όλα, η δυνατότητα να απενεργοποιήσετε τα σχόλια είναι η πιο καλοδεχούμενη. Το ωραίο είναι ότι μπορείτε να  τα ενεργοποιήσετε ξανά πάντα ανά βίντεο.

Ανεξάρτητα, αν υπάρχει οποιαδήποτε πληροφορία που πιεστικά  ένα βίντεο θέλει να μεταδώσει, αυτό μπορεί συνήθως να βρεθεί στις σημειώσεις του.



Είναι δύσκολο να φανταστούμε έναν κόσμο χωρίς το YouTube , αλλά με τη συνεχή αύξηση της διαφήμισης και άλλους περισπασμούς στην οπτική εμπειρία μπορεί να γίνει πολύ πιο ενοχλητικό. Ενώ οι σχολιασμοί μπορεί να εξυπηρετήσουν κάποιο χρήσιμο σκοπό, μπορούν να είναι υπερβολικοί  κακοποιημένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι  αυτοκαταστροφικοί για το βίντεο.








AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain