Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Πώς να κόψετε ένα Mp3 με το mp3cut σε 3 απλά βήματα



Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου θέλετε ένα συγκεκριμένο τμήμα ενός τραγουδιού για να το φορτώσετε στο κινητό σας σαν ήχο κλήσης. Έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν στο Audacity ένα πρόγραμμα που απαιτεί εγκατάσταση και έδινε πολλές επιλογές ανάλογα με το είδος του κινητού σας. Περνώντας πλέον σε μία εποχή με τα smart phones να κυριαρχούν και να υποστηρίζουν όλα mp3 δεν είναι απαραίτητο ένα τόσο πολύπλοκο πρόγραμμα. Σήμερα θα δούμε πως πολύ απλά με την χρήση του internet μπορείτε να κάνετε αυτό το κόψιμο.

Έχουμε δει πως μπορείτε να μετατρέψετε ένα video από το YouTube σε mp3  αλλά πώς να κανονικοποιήσετε τα mp3σας δηλαδή να ισορροπήσετε το πεδίο έντασης του ήχου. ¨Έχοντας κάνει αυτά τα δύο πρώτα βήματα προχωράμε στο τρίτο στο «κόψιμο» του αρχείου Mp3.  

Το site είναι πολύ απλό στην χρήση και με 3 απλά βήματα έχετε έτοιμο το κομμένο σας mp3.



1.     Upload mp3: Πατώντας το κουμπί αυτό επιλέγετε το Mp3 που θέλετε να κόψετε βρίσκοντας το στο φάκελο που το έχετε αποθηκεύσει και το φορτώνεται στην εφαρμογή. Ανάλογα με το μέγεθος μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο.

2.      Επιλέγεται το κομμάτι του τραγουδιού που θέλετε να κόψετε με τις δύο μπάρες αριστερά και δεξιά. Μπορείτε να κάνετε μια προεπισκόπηση του τι κόψατε ακούγοντας το μέρος που έχετε επιλέξει πατώντας το Play.

3.      Τέλος πατάτε Cut and download και το κομμένο Mp3 κατεβαίνει στον υπολογιστή σας. Θα αποθηκευτεί μέσω του windows downloader όπου έχετε βάλει σαν προεπιλεγμένο φάκελο αποθήκευσης συνήθως στις λήψεις.

Πώς να μεταφέρετε το αρχείο από τον υπολογιστή στο κινητό σας

  1. Μέσω καλώδιου USB
  2. Μέσω Bluetooth
  3.  Μέσω μιας κάρτας SD αφού την συνδέσετε στον υπολογιστή σας και μεταφέρεται το αρχείο εκεί και μετά στο κινητό σας.
  4.  Μέσω του Ιντερνέτ από το παρακάτω site  http://www.myxer.com/make/  όπου τα στέλνετε στο κινητό σας σε μορφή SMS ένα link με το τραγούδι σας και το κατεβάζετε από το Ιντερνέτ του κινητού σας.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain