Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Χρηστικά και άλλα δωρεάν site No 4



Τα σημερινά site και εφαρμογές είναι για όλα τα γούστα.Από επιστήμονες μέχρι λάτρεις των αυτοκινήτων αλλά και για σωστή οικονομική διαχείριση.


Carsort: Πρόκειται για μια πολύ χρήσιμη ιστοσελίδα στην οποία κάνετε αναζητήσεις και συγκρίσεις για ότι αυτοκίνητα θέλετε. Οι τιμές είναι σε δολάρια βέβαια. Μπορείτε να κάνετε αναζητήσεις σε γενικές κατηγορίες αλλά και σε συγκεκριμένα κριτήρια. Οι πληροφορίες είναι λεπτομερείς καθώς επίσης υπάρχουν και αναφορές από άλλους χρήστες.



iKeepm:  Όλοι κάνουμε κάποιες λίστες με τα έξοδα μας και τα έσοδα μας. Πόσοι όμως έχουν μία λίστα με τα υπάρχοντα τους και την αξία τους. Αυτό κάνετε στο συγκεκριμένο site. Αφού κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν με το Mail σας αρχίζετε να προσθέτετε τα αντικείμενα σας χωρισμένα σε κατηγορίες, δωμάτια και την αξία τους. Μπορείτε ακόμα να κάνετε αναφορές και να τις κάνετε εξαγωγή για να τις επεξεργαστείτε.



Mathematics in Movies: Όταν βλέπετε σε μια ταινία κάτι που είναι σχετικό με το γνωστικό σας αντικείμενο και με τις σπουδές σας τότε αυτό σας κινεί το ενδιαφέρον συνήθως. Ένας μαθηματικός από το Harvard ο Oliver Knill έκανε ένα site με video clip από ταινίες που μιλάνε για μαθηματικά. Σε κάθε κλιπ υπάρχουν δίπλα δύο επιλογές σε μορφή M4V και σε flash.



EULAlyzer: Η συγκεκριμένη εφαρμογή κάνει κάτι πολύ βαρετό και χρονοβόρο ναι φαίνεται απλό. Το EULA το έχετε δει όλοι σίγουρα όταν εγκαθιστάτε εφαρμογές ή προγράμματα και πρόκειται για το Licence agreement. Στην ελαφριά αυτή εφαρμογή (μόνο 2 Mb) επικολλάτε το EULA από το πρόγραμμα που θέλετε ή κλικάρετε ένα εικονίδιο που λέει πιο είναι το συγκεκριμένο αρχείο με την συμφωνία της άδειας. Στην συνέχεια το πρόγραμμα εντοπίζει όλα τα σημαντικά σημεία με τις λέξεις κλειδιά που χρειάζεται να προσέξετε για να μην χάνετε χρόνο. Το πρόγραμμα κρατάει και αρχείο και με τις συνολικές σας ανιχνεύσεις.



BillBaba: Εάν δεν τα πάτε καλά με τα οικονομικά και θέλετε να βελτιωθείτε κάνοντας περισσότερη οικονομία το BillBaba είναι ο νέος σας  οικονομικός σύμβουλος. Σας βοηθάει σε πολλούς τομείς ξεκινώντας από να σας υπενθυμίζει τις πληρωμές σας μέσω mail,facebook ή τηλεφώνου. Όλες οι πληροφορίες καταγράφονται στο Ιντερνέτ ώστε να έχετε μία εικόνα για το που πηγαίνουν τα λεφτά σας και σας παρουσιάζονται σε γραφήματα. Ακόμα κρατάει σημειώσεις για το ποιοι φίλοι σας ,σας χρωστάνε και τους στέλνει υπενθυμήσεις αλλά και με την επιλογή Financial Goal σας βοηθάει να συγκεντρώνεστε στο στόχο σας ώστε να κάνετε τις σωστή οικονομία. Μήπως να το χρησιμοποιούσαν και οι πολιτικοί μας!!


 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No1


Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No2

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No3


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain