Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Χρηστικά και άλλα δωρεάν site Νο3



Και συνεχίζουμε την περιήγηση μας στο Internet και στις πάμπολλες επιλογές που μας προσφέρει.


Just Beam It: Τα file hosting site είναι αργά στο ανέβασμα με όλη την διαδικασία που ακολουθείτε από το ανέβασμα μέχρι να δώσει ένα url για να το κατεβάσει ο ενδιαφερόμενος. Αυτό παρακάμπτεται από το Just Beam It.Πρόκειται για ένα HTML-5 based site το οποίο είναι εντελώς δωρεάν χωρίς εγγραφή. Χρησιμοποιώντας drug and drop παίρνετε το αρχείο που θέλετε και το προσθέτετε στο site. Αμέσως και πριν φορτώσει όλο το αρχείο θα σας δωθεί ένα μοναδικό url το οποίο καταστρέφετε μετά και από το οποίο μπορεί ο παραλήπτης να κατεβάζει το αρχείο καθώς εσείς το ανεβάζετε ακόμα!

InstaBlogg: Είναι μία online εφαρμογή η οποία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μία ανάρτηση για το blog σας χωρίς να χρειάζεται να κάνετε login στην πλατφόρμα διαχείρισης του blog σας όπως το blogger. Όταν το γράψετε σας εμφανίζει το url στο οποίο δημοσιεύετε το blog σας. Μπορείτε να κάνετε επιλογές για το εάν είναι κρυφό το άρθρο σας η δημόσιο και να ενεργοποιήσετε τα σχόλια.



Phew MSG: Σε ένα μήνα έρχεται η πρωταπριλιά οπότε μία high tech φάρσα που μπορείτε να κάνετε είναι με το phew MSG. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν εικονικό διάλογο σαν να ανταλλάσετε μηνύματα με ένα φίλο σας στο iphone σας και στην συνέχεια να το μοιραστείτε. Προσοχή όμως να κάνετε σωστή χρήση και όχι χοντροκομμένες φάρσες!


Themeefy: Με το themeefy δημιουργείτε το δικό σας Online περιοδικό συλλέγοντας πληροφορίες από τους φίλους σας αλλά και από το internet από βάσεις δεδομένων και σχετικά site,να ανεβάσετε εικόνες αλλά και βίντεο και να τα προσθέσετε στις σελίδες σας. Ακόμα μπορείτε να προσθέσετε δικές σας σημειώσει. Μπορείτε να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Twitter ή στο Facebook και στην συνέχεια να το δημοσιεύσετε.



YouTube by Click: έχουμε ασχοληθεί εκτενώς με το YouTube Και πως μπορείτε να κατεβάζεται βίντεο ή μουσική από αυτό. Ένα ακόμα πολύ πρακτικό εργαλείο είναι η συγκεκριμένη γραμμή εργαλείων. Κάνοντας αναζήτηση από το παράθυρο της συγκεκριμένης toolbar εμφανίζονται τα σχετικά video από το YouTube και μπορείτε να επιλέξετε αν θα κατεβάσετε το βίντεο ή την μουσική. Μπορείτε να κατεβάσετε mp3 Και mp4 αρχεία.

Qibla Locator: Και όμως υπάρχει και τέτοιο site! Ως γνωστόν οι μουσουλμάνοι προσεύχονται 5 φορές την μέρα στρέφοντας το πρόσωπο τους προς την Μέκκα. Αυτή η κατεύθυνση ονομάζεται qibla. Το συγκεκριμένο site σας δείχνει αν πάσα στιγμή μέσω του Google map προς τα που είναι αυτή η κατεύθυνση.


 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No1


Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No2

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain