Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Χρηστικά δωρεάν site Και εφαρμογές 5

Το σημερινό μενού έχει δύο πολύ χρηστικές εφαρμογές, ένα site πληροφόρησης της Google για την ασφάλεια σας δύο εφαρμογές για Andoid κινητά αλλά και κάτι για διασκέδαση!



FoxyUtils: Η επεξεργασία αρχείων PDF απαιτεί συνήθως την εγκατάσταση ενός προγράμματος και έχει περιορισμένες λειτουργίες στη δωρεάν του έκδοση. Υπάρχει μία εφαρμογή στο Internet που σας παρέχει μία μεγάλη γκάμα από επιλογές  και είναι εντελώς δωρεάν(μπορείτε να κάνετε δωρεά βέβαια). Το FoxyUtils σας δίνει την δυνατότητα να συγχωνεύσετε αρχεία να χωρίσετε να τους προσθέσετε κωδικό αλλά και να σπάσετε κωδικούς αρχείων PDF. Δεν χρειάζεται εγγραφή απλά να ανεβάσετε το αρχείο ή τα αρχεία που θέλετε και να επιλέξετε την λειτουργία.


Google Good to Know:  Η πολιτική προστασίας της Google άλλαξε όπως θα έχετε ενημερωθεί. Στην προσπάθεια της να ενημερώσει σωστά τους χρήστες και να τους δώσει χρήσιμες συμβουλές για την ασφάλεια τους η Google δημιούργησε αυτό το site. Υπάρχουν πληροφορίες για τεχνικούς όρους όπως τα cookies και τα malware συμβουλές για να δημιουργήσετε ασφαλείς κωδικούς αλλά και πώς να διαχειρίζεστε τα δεδομένα σας στο Internet.


Neiio: Πρόκειται για ένα μοναδικό στο είδος του εργαλείο και εντελώς δωρεάν. Οι επαφές που έχουμε σε διάφορα site κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στα mail μας αυξάνονται καθημερινά και γίνεται δύσκολη η διαχείριση τους. Με το Neiio μπορείτε να εισάγεται επαφές από το Facebook, LinkedIn, Gmail, Yahoo! Mail, Hotmail, Outlook ακόμα και από ένα απλό CSV αρχείο. Αφού τις εισάγεται μπορείτε να συγχωνέψετε διπλοεγγραφές ,να αλλάξετε τις λεπτομέρειες τους. Μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες και μετά να τις κάνετε εξαγωγή στο Facebook ή στο mail client σας αλλά και στο κινητό σας. Για να το χρησιμοποιήσετε δεν έχετε παρά να κάνετε εγγραφή με ένα mail σας. Υπάρχει και η έκδοση επί πληρωμή φυσικά με περισσότερα χαρακτηριστικά.


redHanded : Σας έχει συμβεί να πάτε κάπου για λίγο και να αφήσετε το  Android κινητό σας στο τραπέζι αλλά όταν γυρίσετε κάποιος να το έχει πειράξει? Από εδώ και πέρα με αυτή την εφαρμογή θα μπορείτε να ξέρετε ποιος το πείραξε. Από την στιγμή που κάποιος το ξεκλειδώσει αρχίζει και τραβάει φωτογραφίες από την μπροστινή κάμερα έτσι ώστε να φαίνεται το πρόσωπο του δράστη. Μπορείτε εύκολα να απενεργοποιήσετε την λειτουργία με ένα απλό κούνημα του κινητού σας. Το κόστος της εφαρμογής είναι 0,71 Ε.


Sonalight Text by Voice:  Εάν βαριέστε να πληκτρολογείτε μηνύματα με το χέρι στο Android κινητό σας και είστε πιο πολύ της ομιλίας τότε αυτή είναι η εφαρμογή σας. Αυτή η βαριά εφαρμογή ομολογουμένως (6,7ΜΒ) είναι δωρεάν. Τρέχει στο παρασκήνιο του κινητού σας και αυτό που κάνει είναι να διαβάζει τα μηνύματα σας όταν έχετε εισερχόμενα αλλά και να κάνει αναγνώριση φωνής και να μετατρέπει την ομιλία σας σε γραπτό μήνυμα. Η πιστότητα βέβαια δεν είναι και πολύ σίγουρη ακόμα ειδικά στην γλώσσα μας. Αξίζει μία δοκιμή όμως ειδικά αφού είναι δωρεάν!


Labeley: Κλείνουμε με ένα διασκεδαστικό site. Εάν θέλετε να έχετε μία μπύρα με την δική σας προσωπική ετικέτα το Labeley σας δίνει την δυνατότητα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα σχέδια και εικόνες και να προσθέσετε το δικό σας κείμενο. Έχετε την δυνατότητα να το ενσωματώσετε σε κάποιο site μιας και σας δίνει κώδικα HTML αλλά σε εικόνα μορφής PNG.

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No1


Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No2

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No3

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No4

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain