Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές Νο6

 Σήμερα θα ασχοληθούμε με μερικά πρόσθετα για browser site για την δημιουργία βιογραφικών που ξεχωρίζουν αλλά και μια πλατφόρμα εκμάθησης μιας γλώσσας προγραμματισμού.


Kinzaa: Τι πρέπει να έχει ένα καλό βιογραφικό για να ξεχωρίσει? Το Kinzaa σας βοηθάει να δημιουργήσετε ένα βιογραφικό σε στυλ infographic που παρουσιάζει τα προσόντα σας όχι μόνο σαν κείμενο αλλά και σαν γραφήματα ή πίνακες για καλύτερα ανάγνωση από τον εργοδότη. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή με το mail σας ή με το λογαριασμό σας στο Facebook. Επίσης παίρνετε και ένα url για να έχετε πάντα το βιογραφικό σας στο Internet.



Zooshia: Το επόμενο site είναι πολύ χρήσιμο για τους ιδιοκτήτες blog. Το θέμα των feeds είναι κάτι περίπλοκο αι δύσκολο στη δημιουργία του. Ειδικά όταν θέλετε να έχετε πολλαπλά feeds γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Με το Zooshia μπορείτε να κάνετε ένα widget το οποίο θα έχει μέχρι και δέκα feeds από το facebbok,twitter Και youtube. Απλά προσθέτετε το url από όπου θέλετε να παίρνετε τα feeds και πατάτε Add για ν προσθέσετε όσα θέλετε. Μπορείτε ακόμα να αλλάξετε την μορφοποίηση του widget σας.


MultiCopy: Σας έχει τύχει να κάνετε αντιγραφή ένα κείμενο πάνω από ένα άλλο που είχατε ήδη αποθηκεύσει στη μνήμη για να κάνετε επικόλληση και να το χάνετε? Τότε το συγκεκριμένο πρόσθετο του Mozilla είναι για σας.  Μπορείτε να κάνετε αντιγραφή ότι κείμενο θέλετε και να στην συνέχεια και άλλο και άλλο μέχρι να βαρεθείτε :P.όλα θα αποθηκευτούν και όταν πατήσετε επικόλληση  θα επικολληθούν όλα. Μπορείτε να καθαρίσετε την μνήμη του ανά πάσα στιγμή. Δεν λειτουργεί με εικόνες.



MailSlayer: Το gmail είναι ευρέος διαδεδομένο και ένας από τους λόγους που ξεχωρίζει είναι οι ετικέτες που μπορείτε να βάλετε στα mail σας. Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο πρόσθετο του Chrome είναι να σας δίνει την δυνατότητα να βάζετε ετικέτες και στις επαφές σας! Μπορείτε ακόμα να γράφετε και σημειώσεις για κάθε επαφή σας αλλά και για συγκεκριμένες συνομιλίες. Τέλος μπορείτε να έχετε έτοιμα κομμάτια κειμένου σαν απαντήσεις (snipets) και να τα χρησιμοποιείται αμέσως.



Clea.nr:  To Clea.nr είναι ένα site που σας παρέχει πρόσθετα για όλους τους browser εκτός Explorer (Safari,Chrome,Mozilla) τα οποία καθαρίζουν δύο συγκεκριμένα site από τα περιττά στοιχεία ώστε να συγκεντρωθείτε στο περιεχόμενο τους. Πρόκειται για το YouTube Και το Amazon. Χρησιμοποιεί την δικιά του σελίδα στην κορυφή των συγκεκριμένων site.


RubyMonk: Για όσους θέλουν να ασχοληθούν με το προγραμματισμό η Ruby μία καινούργια σχετικά αλλά γρήγορα εξαπλωμένη γλώσσα ανοιχτού κώδικα είναι μία επιλογή. Και επειδή δεν είναι καιρός για να ξοδευόμαστε το RubyMonk μία ψηφιακή πλατφόρμα μάθησης προσφέρει δωρεάν tutorials ασκήσεις αλλά και άλυτα προβλήματα για να εξασκηθείτε μόνοι σας και να μάθετε την γλώσσα. Υπάρχουν 54 ασκήσεις μέχρι στιγμής και ένας μετρητής στο πάνω μέρος της σελίδας που σας λέει πόσες έχετε ακόμα. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή με το twitter,google + ή με το mail σας.

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No1

Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No2

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No3

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No4

 Χρηστικα και άλλα δωρεάν site προσθετα και εφαρμογές No5


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain